Rize’de Sporun Yıldızlarına Ödül Töreni düzenlendi…

Rize’den Ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren sporcular ve antrenörler “Sporun Yıldızları” ödül gecesiyle ödüllerine kavuştu.
Bu haber 2022-11-27 01:44:01 eklenmiş ve 139 kez görüntülenmiştir.

 Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sporun Yıldızları” ödül töreninde ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren sporcu ve antrenörlerine ödülleri verildi.

 Rize Yenişehir Kapalı Spor salonunda düzenlenen ve birbirinden güzel gösteri ve etkinliklerin sergilendiği tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 Protokol konuşmalarının ardından dünya karate kata şampiyonlarının gösterisi ve dünya şampiyonu kafkas dans ekibini gösterisi geceye renk kattı.

Törende yaptığı konuşmada; sporun bir yaşam biçimi olması gerektiğini vurgulayan Vali Kemal Çeber, “Böylesi özel ve güzel bir gecede sizlerle bir arada olmaktan dolayı ayrıca mutlu olduğumu belirtmek isterim. İlimizden birçok branşta başarı gösteren sporcumuz var. Onlar bizim gurur kaynağımız oldu. Hepsini canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

 İnşallah ulusal ve uluslararası turnuvalarda başarı gösteren sporcularımızın sayısı her geçen yıl artar. Bizlerde bu başarıların devam etmesi için elimizden gelen bütün desteği sizlere vermeye hazırız.

 Spor her yaşta insanın yapması gereken beden ve ruh sağlığının en önemli aktivitelerinden biridir. Sporun yaşı ve zamanı yoktur. Sağlıklı bir toplum olmak sporu bir yaşam biçimi haline getirmekten geçiyor.

 Sporda başarının en önemli ayaklarında biride şüphesiz tesisleşme ve altyapıdır. Bu anlamda ilimiz çok şanslı, birçok branşta tesislerimiz var ve yenilerini de yapmaya devam ediyoruz. Yeter ki sporcularımız başarılı olmak için çalışsınlar biz her zaman onların yanındayız” dedi.

 Protokol konuşmalarının ardından branşlarında başarı gösteren sporcu ve antrenörlere Vali Çeber ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

 Törene Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Vali Yardımcıları Gülhani Ozan Sarı, Sedat Sezik, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör,  İlçe Belediye Başkanları, Gençlik ve Spor Müdürü Gürhan Yıldız, kurum müdürleri,  sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur