Rize’de 6 Siyasi Parti’nin ortak 2 Mart Rize’nin Kurtuluşu Mesajı


Bu haber 2023-03-02 20:17:45 eklenmiş ve 115 kez görüntülenmiştir.

Rize’de 6 siyası parti Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti,Deva, Gelecek Partisi İl Başkanları Rize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesajı yayımladı.

6 Siyasi Parti Rize il başkanlarının ortak mesajı 

Rize’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yılı kutlu olsun. Ülke olarak geçen ay yaşadığımız büyük felaket yüzünden sevincimiz buruk olsa da bu vesile ile birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyaç duyduğumuzu bir kez daha müşahade etmiş olduk.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bizlere bu cennet vatanı bırakan atalarımızı bir kere daha saygı ve minnetle yad ediyoruz.

Bizler de Millet İttifakını oluşturan partilerin Rize İl Başkanları olarak ülkemizin ve şehrimizin selameti için bütün farklılıkları bir kenara bırakarak önce vatan demeyi bildik ve önümüzdeki seçim sürecini değerlendirmek üzere bir araya geldik.

Ülkemizi istişareden, ortak akıldan, çoğulculuktan uzak ve liyakatten yoksun bu yönetim anlayışından kurtarma kararlılığımızda en ufak bir azalma yoktur. Kutuplaştırma dilinden başka dil bilmeyenlerin her seferinde dağılacak bozulacak diye temenni ettiği ittifakımız her gün daha da sağlamlaşmaktadır.

Tarihin üzerimize yüklediği sorumluluğun gereğini yerine getireceğimizden, Millet İttifakı olarak adayımızı Cumhurbaşkanı yapacağımızdan, Rize’de de seçimleri kazanma noktasında başarılı olacağımızdan ve hemşehrimize hem de ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.

İnanıyoruz ki 2 Mart 1918’de Rizemizin bağımsızlığına kavuştuğu gibi bizler de adil, demokrat, müreffeh bir toplum olma hedeflerimize ulaşacağız. Bu vesile ile toplantımızın hayırlara vesile olmasını dileriz. Kamuoyuna saygılarımızla.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur