Rize Özel İdare Spor Kulübü Sporcu Ve Yöneticileri Trabzon’da Seyirci Saldırısına uğradı….


Bu haber 2023-04-06 17:40:57 eklenmiş ve 115 kez görüntülenmiştir.

Rize  Özel idare Spor Kulübünden  yapılan  açıklamada , TFF Bölgesel Amatör Lig 3. Grup 24. haftasında, Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda 5 Nisan 2023 Çarşama günü DSİ Karadenizspor ile oynadığımız müsabaka esnasında ve sonrasında rakip takım tarafından yöneticilerimize, teknik heyetimize ve sporcularımıza yönelik saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

DSİ Karadenizspor'un fair-play ruhundan ve sporun birleştirici kültüründen nasibini almamış yardımcı antrenörleri, masörleri, saha içinde ve dışında bulunan yöneticileri ve sporcularının sporcularımızın hayatını tehlikeye atacak düzeydeki saldırgan davranışları kesinlikle kabul edilemez.

Bu zihniyetin ne Türk futboluna ne de iki komşu şehrin birlikteliğine hiç bir yararları olmadığı gibi fazlasıyla zarar verdiğini belirtmek isteriz. Bu tür kişilerin ne Trabzon'u ne de Karadeniz'i temsil etmediğini biliyor, iki kardeş şehrin dostluğuna gölge düşürmeye çalışan bu tür hareketleri reddediyoruz.

Bize yapılan bu hain ve aşağılık saldırının karşılığını misli ile vermek gibi bir niyet ve çaba içerisinde asla olmayacağız. Lakin bu tür olayların bir daha yaşanmaması için bu saldırıyı gerçekleştiren şahısların Türk futbolu ve Trabzon'dan temizlenmesini temenni ediyoruz. DSİ Karadenizspor Başkan ve sorumlularının, futbol camialarında asla yerleri olmaması gereken bu kişilere karşı gereğini yapacağını umut ediyor, konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiririz. denildi.

 

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur