KATMER VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer 14 Mayıs genel seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Bu haber 2023-04-23 00:38:40 eklenmiş ve 26 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Yılmaz Katmer 14 Mayıs genel seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Rize şehir merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Katmer, gençlerle sohbet edip istek görüşlerini dinliyor.

Belirlenen seçim programı kapsamında Rize’nin bütün noktalarına ulaşmayı hedeflediklerini belirten Katmer, her kesimle ve her yaştan vatandaşla bir araya gelmek istediğini belirtiyor.

14 Mayıs genel seçimlerinde Rize’nin tüm Türkiye’ye örnek bir sonuç alacağını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi olarak Rize’nin net bir duruş sergileyeceğini ifade etti.

Katmer’e ziyaretlerinde AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak AK, Rize Belediyesi Meclis üyeleri ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -

Güneysu53.com - Guneysu53 - Yörenin Tek Haber Kaynağı
© Copyright 2023 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Gündem
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur
GüneysuHaber