CHP’ li Adaylar vatandaşların Sorunlarını Dinliyor

Milletvekili Rize adayları Tahsin Ocaklı, Köksal Toptan ve Muhammet Yıldız, Millet İttifakı'nın CHP kanadından seçimlere giriyor. Seçim çalışmaları kapsamında Rize ve ilçelerinde yoğun bir programla ziyaretler düzenliyorlar.
Bu haber 2023-04-28 20:13:45 eklenmiş ve 105 kez görüntülenmiştir.

Milletvekili adayları Tahsin Ocaklı, Köksal Toptan ve Muhammet Yıldız, Millet İttifakı'nın CHP kanadından seçimlere giriyor. Seçim çalışmaları kapsamında Rize ve ilçelerinde yoğun bir programla ziyaretler düzenliyorlar. Bu ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sunuyorlar. Ayrıca gençlere yeni istihdam alanları hakkında bilgi veriyorlar.

Çaykur ile ilgili projeler de adayların gündeminde yer alıyor. Adaylar, Çaykur'da çalışan binlerce mevsimlik işçinin kadroya alınması konusunda da çalışmalar yürütüyorlar. Ekonomik sorunlar da ele alınıyor ve CHP iktidarında nasıl çözüleceği konusunda bilgilendirme yapılıyor.

Adaylar, vatandaşların sorunlarına kulak vererek çözüm önerileri sunuyor ve seçim vaatlerini anlatıyorlar. Millet İttifakı'nın CHP kanadından Rize Milletvekili adayları Tahsin Ocaklı, Köksal Toptan ve Muhammet Yıldız'ın seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ocaklı, konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Ülkemizde birçok sorun var ve bu sorunları ancak birlik ve beraberlikle çözebiliriz. Seçimlerde de birlikte hareket etmeliyiz. Millet İttifakı olarak bizler, halkımızın sorunlarını dinliyoruz ve çözüm önerileri sunuyoruz" dedi.

Ayrıca, seçimlerin önemine de değinen Ocaklı, "Seçimler ülkemizin geleceği için çok önemli. Bu seçimlerde halkımızın desteği ile iktidar olacağız ve ülkemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Ocaklı, vatandaşlarla yaptığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajının yanı sıra, CHP'nin seçim vaatleri hakkında da bilgi verdi. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Ocaklı, seçimlerde Millet İttifakı'nın halkın yanında olacağını ve halkın sesini meclise taşıyacaklarını söyledi.

Toptan, konuşmasında ülkemizin birliği ve beraberliğinin önemine vurgu yaparak, "Birlikte olduğumuz sürece, ülkemizin daha güçlü olacağına inanıyorum. Seçimlerde de birlikte hareket etmeliyiz. Millet İttifakı olarak bizler, halkımızın sorunlarını dinliyoruz ve çözüm önerileri sunuyoruz" dedi.

Ayrıca, seçimlerin önemine de değinen Toptan, "Seçimler ülkemizin geleceği için çok önemli. Bu seçimlerde halkımızın desteği ile iktidar olacağız ve ülkemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Toptan, vatandaşlarla yaptığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajının yanı sıra, CHP'nin seçim vaatleri hakkında da bilgi verdi. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Toptan, seçimlerde Millet İttifakı'nın halkın yanında olacağını ve halkın sesini meclise taşıyacaklarını söyledi.

Yıldız, konuşmasında ülkemizin birliği ve beraberliğinin önemine vurgu yaparak, "Birlikte olduğumuz sürece, ülkemizin daha güçlü olacağına inanıyorum. Seçimlerde de birlikte hareket etmeliyiz. Millet İttifakı olarak bizler, halkımızın sorunlarını dinliyoruz ve çözüm önerileri sunuyoruz" dedi.

Ayrıca, seçimlerin önemine de değinen Yıldız, "Seçimler ülkemizin geleceği için çok önemli. Bu seçimlerde halkımızın desteği ile iktidar olacağız ve ülkemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız" şeklinde konuştu.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur