Onlar Saldırarak Kaybediyor,Biz Sabrederek Kazanıyoruz

Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı, Nisan Ayı İl Divan Toplantısını Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Salih Uzun ve Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şakir Şahintaş’ın katılımıyla İl Başkanlığı Salonu’nda gerçekleştirdi.
Bu haber 2023-05-01 01:41:20 eklenmiş ve 128 kez görüntülenmiştir.

Saadet Partisi Rize İl Başkanlığı, Nisan Ayı İl Divan Toplantısını Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Salih Uzun ve Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Şakir Şahintaş’ın katılımıyla İl Başkanlığı Salonu’nda gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, “Milli Görüş’ün Cumhurbaşkanı Yardımcı ve Bakanlıklarla yeniden hükümette yer alacağı, mecliste en az 15 vekille temsil edileceği dönemin geldiğini, artık hakkın hakimiyeti için var gücümüzle çalışabiliriz” diyerek, seçim çalışmaları için canla başla çalışan teşkilatına teşekkürlerini sundu.

 

Divan toplantısında önceki dönem Rize İl Sorumluluğu görevini yürüten Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Dr. Şakir Şahintaş söz aldı. “Saadet Partisi’ni diğer partilerden ayıran şey hak anlayışını doğru zemine oturtup ayırt etmeksizin herkesin hakkını savunmasıdır. Erbakan hocamız siyasi hayatı boyunca hakka hizmet için her fırsatı değerlendirmiştir. Biz de aynı yolu izliyoruz. Bu seçimde bize bazı şehirlerde Millet İttifakı listelerinde adayınız yok, kime oy vereceksiniz diyorlar. Bizim oyumuz güdümlü mermi gibidir. Biz Trabzon’da CHP’nin altına mührü basarız, o oy Rize’deki adayımıza gelir, İstanbul’daki adayımıza gider.” diyen Şahintaş,”2002 seçimlerinde yanlışlarımız oldu. Bizim arkadaşlarımız aldatılmışlığı, terk edilmişliği kabul edememenin hırsıyla Ak Parti’ye çok saldırdılar. Onlarsa sessizce durdular. Biz kaybettik, onlar kazandı. Bu seçimde ise onlar kaybettiklerini gördükçe hırslanıyorlar. Şimdi tersine döndü. Onlar saldırarak kaybediyorlar, bizler sabrederek kazanıyoruz.” dedi.

 

“Biz bir teşkilatız, biz particilik oynamıyoruz. Bizim bir davamız var. Biz ne ocuyuz, ne bucuyuz. Bizim davamız Hak. Biz hakkın mücadelesini veriyoruz. Bize saldıracak bir şey bulamayanlar iftiralarla, algılarla geliyorlar. Biri bize karşı bir iftira mı atacak, normalde kapılarından geçirmeyecekleri adamları hemen TRT’ye çıkarıyorlar, A Haber’e çıkarıyorlar. Allah o iftiracı arkadaşlara 14 Mayıs gelmeden şuur nasip eylesin. Bizde işler istişareyle çözülüp Genel Başkanımıza sunulur. Onlar bunun ne demek olduğunu bilmezler.” diyen Saadet Partisi GİK Üyesi Ümit Çebi, “CHP ile nasıl bir oluyorsunuz diyorlar. Biz CHP ile bir olup Kıbrıs zaferini kazanırız, onlarsa ABD ile birlik olup Bağdat’ı işgal ederler. Irakta öldürülen 500 bin çocuğun kanında bu işbirlikçilerin eli var. Bizim ellerimizde ise hak mücadelenin zaferleri var. İnşallah 14 Mayıs akşamında Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçeceğiz ve hak mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur