RİZE LOJİSTİK MERKEZ’E TREN YOLU BAĞLANTISI...

Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, lojistik liman ve endüstriyel merkezin tren yolu bağlantısının yapılacağını belirtti.
Bu haber 2023-05-02 23:35:55 eklenmiş ve 51 kez görüntülenmiştir.

Rize lojistik merkezin dolgusunun tamamlanmak üzere olduğunu ve gelecek yıl içinde tamamlanacağını belirten AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, lojistik liman ve endüstriyel merkezin tren yolu bağlantısının yapılacağını belirtti.

 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam eden Avc, Güneysu’da Gürgen, Yeşilköy, Islahiye, Bulutlu köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Avcı, ilçe şöforler odasını ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.

 “OVİT TÜNELİ, HAVALİMANI, LOJİSTİK MERKEZ, HIZLI TREN”

 “Şehrimizin coğrafi engellerini kaldırmak için Ovit Tüneli’ni ve Havalimanını inşa ettik. Lojistik Merkezle birlikte şehrimizi işlek ticaret yollarının kalbi konumuna getirmek istiyoruz. Çay fabrikalarımızın kapasitelerini arttırdık ve yenilerini de yaptık. Paketleme fabrikamızı yenileyip kapasitesini büyüttük. Samsun Sarp hızlı treniyle birlikte hizmetlerimiz taçlanacak. Rize’miz turizmiyle, tarımıyla, deniz ürünleriyle dünyada kendinden söz ettiren bir noktaya gelecek”

 “LOJİSTİK MERKEZE TREN YOLU BAĞLANTISI YAPILACAK”

 “Lojistik merkezimizin mendirekleri tamamlanmak üzere, önümüzdeki yıl da tüm alt yapısıyla birlikte tamamlanarak hizmete alınacak. Lojistik merkez ve endüstriyel merkezimizin tren yolu bağlantısı gerçekleştireceğiz. Rize Lojistik merkezine gemiyle gelen yük, trenle anadoluya, oradan da orta doğuya, Asya’ya ilerleyecek. Aynı şekilde orta doğuda üretilen bir ürün kara ve demir yoluyla Rize Lojistik Limanına gelip deniz yoluyla Kafkasya’ya, Karadeniz ülkelerine dağılacak. Rize’miz ticaretin kesişme noktası olacak” dedi.

 AK Parti Rize Milletvekili Adayı ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammet Avcı’ya ziyaretlerinde AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, İl Genel Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Milletvekili Aday Adayları İbrahim Türüt ve Ahmet Türk eşlik etti.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -

Güneysu53.com - Guneysu53 - Yörenin Tek Haber Kaynağı
© Copyright 2023 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
GÜNDEM
Gündem
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
DÜNYA
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur
GüneysuHaber