MİLLETİMİZ YAPTIKLARIMIZI BİLİYOR VE GÜVENİYOR; 14 MAYIS BUNUN GÖSTERGESİ OLACAK

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.
Bu haber 2023-05-05 22:04:14 eklenmiş ve 134 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

 

İl merkezi ve ilçelerde sivil toplum kuruluşu, kamu kurumu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Avcı, 14 Mayıs seçimlerinin ülke açısından önemini vurguluyor.

 

HER ALANDA BÜYÜK İLERLEME

 

Rize’deki yatırımların büyüklüğüne değinen Avcı, “21 yılda Cumhuriyet tarihimizde yapılanlardan daha fazla yatırımı ülkemize ve özelde Rize’mize yaptık. Her alanda ilerledik. Dokunmadığımız, üzerine daha fazlasını koymadığımız alan kalmadı. Ulaşımdan sağlığa, eğitimden alt yapıya kadar bütün yaptığımız işler milletimizin gözleri önündedir”

 

RİZE’NİN SANAYİSİ, TARIMI VE TURİZMİ GELİŞİYOR

 

“Rize’mizi dünyaya bağlayacak, sanayisini, tarımını ve turizmini sürdürülebilir yapacak hamleler yaptık. Havalimanı, Ovit Tüneli, Karadeniz Sahil Yolu, Lojistik Merkez ve bunların devamında hızlı tren projemiz bizi her alanda daha da ileriye taşıyacaktır. Milletimiz bizim neler yaptığımızı biliyor ve yapacağımıza da inanıyor. 14 Mayıs’ta bunu sandıkta gösterecektir”

 

TERÖR ODAKLARININ AĞZINI SULANDIRAN 7’Lİ MASA ERDOĞAN’A KARŞI

 

Türk siyasi tarihi açısından 14 Mayıs seçimlerinin bambaşka bir yerde olduğu belirten Avcı, “14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı, birbirine hiç benzemeyen, fetö ve PKK destekli odakların bir araya gelmesiyle oluşan 7’li masanın varlığını şahit oluyoruz.”

 

7’Lİ MASANIN MİLLİ PROJELERE KATKISI OLAMAZ

 

“Terör odaklarının, PKK’nın, PYD’nin, FETÖ’nün heyecanını arttıran 7’li masanın, ülkemizin büyüyüp gelişmesi, refah düzeninin artması, sanayisinin gelişmesi, ihracatının artması, milli ve yerli savunma sanayinin güçlenmesi için bir proje ortaya koyması beklenemez.”

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur