Karal :Açıkladı Çaykur’da 1500 mevsimlik işçi ne zaman? alınacak...

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal yaptığı açıklamada, Çaykur’un 1500 mevsimlik işçi alımı başvurularının önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.
Bu haber 2017-05-06 16:17:27 eklenmiş ve 912 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal yaptığı açıklamada, Çaykur’un 1500 mevsimlik işçi alımı başvurularının önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere 1500 mevsimlik erkek işçi alımıyla ilgili yönetmelik kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal Çaykur’un işçi alımına ilişkin bilgiler verdi. Karal, önümüzdeki günlerde başvuruların başlayacağını kaydetti.

16 Nisan referandumu öncesinde 4-13 Nisan tarihleri arasında alınması planlanan Çaykur işçi alımı başvurularının bazı yönetmelik değişiklikleri nedeniyle ertelendiğini hatırlatan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal “Çay bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın bu alımlardan faydalanmasını istiyorduk. Yani, Çaykur’da çalışacak olan kişilerin çay bölgesi olarak bilinen Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin’de ikamet etmesi şarttı. Bu durum itirazlar neticesinde gerçekleşmedi ve konu yargıya taşındığı için alımlar ertelenmişti. Biz bu süreci yakından takip ettik ve gerekli düzenlemelerin ardından karar Bakanlar Kurulu’nun imzası ve Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Önümüzdeki günlerde Çaykur işçi alımları başlayacaktır.” Müjdesini verdi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, açıklamasının sonunda ÇAYKUR’a müracaatların çay bölgesinde ikamet edenlerden (Giresun, Trabzon, Rize, Artvin) alınacağını ifade etti.

ETİKETLER : Çaykur AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 1500 işçi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur