RTEÜ’nin Bir Programı Daha Akreditasyon Belgesi Aldı...

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Türkiye'de ilk akredite olan yüksekokullar arasında yerini aldı. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ise bölüm olarak Türkiye'de akredite edilen 3. bölüm oldu.
Bu haber 2023-07-19 17:31:54 eklenmiş ve 139 kez görüntülenmiştir.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Türkçe) lisans programı, Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Lisans Programları Akreditasyon Derneği (STAR) tarafından akredite edildi.

4 yıllık akredite edilen Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulumuz, Türkiye'de ilk akredite olan yüksekokullar arasında yerini aldı. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ise bölüm olarak Türkiye'de akredite edilen 3.  bölüm oldu.

Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Naralan, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdulmuttalip Pilatin ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Nurdan Değirmenci akredite belgesini Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Yılmaz’a sundu.

Rektör, akredite olan bölümlerimize bir yenisinin daha eklenmesinin üniversitemiz açısından sevindirici olduğunu söyledi.

Akreditasyon, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirli bir alanda önceden saptanmış akademik ve bölümlere özgü standartların bir yükseköğretim programı ve yükseköğretim kurumu tarafından karşılanıp karşılanmadığını objektif olarak ölçen değerlendirme ve kalite güvence sürecidir.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur