Çocuk Nefroloji ve Çocuk Endokrinoloji uzmanları göreve başladı

Rize Eğitim Araştırma Hastanesine bağlı olarak Rize Devlet Hastanesi hizmet binasında göreve başlayan Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Gizem Şenkaya ve Çocuk Nefroloji Uzmanı Dr. Emre Keleşoğlu hasta kabulüne başladı.
Bu haber 2023-10-17 13:43:48 eklenmiş ve 116 kez görüntülenmiştir.

Sağlık Bakanlığı tarafından 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonucunda Rize’ye ilk kez atanan Çocuk Endokrinoloji ve Çocuk Nefroloji uzmanı göreve başladı.

Rize Eğitim Araştırma Hastanesine bağlı olarak Rize Devlet Hastanesi hizmet binasında göreve başlayan Çocuk Endokrinoloji Uzmanı Dr. Gizem Şenkaya ve Çocuk Nefroloji Uzmanı Dr. Emre Keleşoğlu hasta kabulüne başladı.

Rize Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yıl içerisinde gerçekleşen atamalar sonucu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemize ataması yapılan Çocuk Endokrinoloji ve Çocuk Nefroloji uzman hekimlerimiz Rize Devlet Hastanesi çocuk bölümünde vatandaşlarımıza hizmet etmek için görevlerine başladılar. Artık alanında uzman hekim arkadaşlarımızın ilimizde göreve başlamasıyla hasta ve hasta yakınlarımız çevre illere gidip mağdur olmayacak. ” dedi.

Özellikle ihtiyaç duyulan branşlarda yapılan bu atamalarla birlikte sağlık tesislerinde doktor eksikliğinin büyük oranda giderildiğini belirten Tepe, “Yeni başlayan hekimlerimizin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur