AK Parti’de İlçe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı ile İlgili Süreç sona erdi…

AK Parti Rize İl Başkanlığınca Temayül Yoklaması gerçekleştirildı...
Bu haber 2023-11-28 23:39:14 eklenmiş ve 181 kez görüntülenmiştir.

 

AK Parti Rize’de 2024 Mahalli ve İdare seçimleri için İlçe Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunan 47 Aday adayı bugün gerçekleştirilen teşkilat temayül programında teşkilat mensupları tarafından oylandı.

 Türkiye Geneli 81 İl Başkanlığınca elektronik ortamda saat 10.00’da başlayan temayül yoklaması saat 16.00 itibariyle son buldu.

 

AK Parti Rize İl Başkanlığınca gerçekleştirilen Temayül Yoklaması AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Veysel Ayhan, AK Parti  MKYK Üyesi Mahmut Eminmollaoğlu’nun katılımlarıyla icra edildi.

 

Programın sonunda bir değerlendirmede bulunan AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar “Katılım sağlayan ve programda emek veren herkese teşekkür ederek; Bugün teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımıyla Türkiye genelinde eş zamanlı olarak   elektronik ortamda Temayül yoklamamızı icra ettik.

47 aday adayımız için oy kullandık. 9 Kasım’da  başlayan  İlçe Belediye Başkanlığı aday adayları ile ilgili olan sürecimizi bugünkü temayül yoklaması ile tamamladık.

Teşkilat Temayülümüzün hepimiz için hayırlı sonuçlar getirmesini ve tüm aday adaylarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada esas olan milletimize hizmet etmek için öne atılmak.  Bu anlamda elini taşın altına koyan görev almak için öne çıkan tüm aday adaylarımızı tebrik ediyorum. Çıkan sonuç her ne olursa olsun ümit ediyorum ki diğer aday adaylarımız seçilen adayımızla sahada beraber çalışacaktır. AK Parti’mizin demokrasi şöleninin önemli unsurlarından olan bu aşamanın aday adaylarımız içinde ilimiz içinde  hayırlı olmasını dilerim” dedi.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur