RİZE İL ÖZEL İDARESİ 2024 YILI BÜTÇESİ 816 MİLYON TL

Rize İl Genel Meclisi toplantısında Rize İl Özel İdaresi’nin 2024 Yılı Bütçesi 816 Milyon TL olarak belirlendi.
Bu haber 2023-11-29 16:24:27 eklenmiş ve 139 kez görüntülenmiştir.

Rize İl Genel Meclisi toplantısında Rize İl Özel İdaresi’nin 2024 Yılı Bütçesi 816 Milyon TL olarak belirlendi.

İl Genel Meclisi Başkanı Sabit Karafazlı başkanlığında İl Özel İdaresi 2024 Yılı Mali Bütçe görüşmelerinin yapıldığı Kasım ayı olağan toplantılarının 19. birleşimine, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Birim Müdürleri katıldı.

Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Mustafa Fatih Topçu, komisyon olarak Kasım ayı boyunca sürdürdükleri çalışmalar sonucunda bütçeye son şeklini verdiklerini belirterek, Rize İl Özel İdaresi 2024 Yılı Mali Bütçesinin 816 Milyon TL olmasını öngören Komisyon Raporu ile 2024 Yılı Performans Programını mecliste okudu.

Üye görüşlerinin alınmasının ardından Meclis Başkanı Sabit Karafazlı tarafından oylamaya sunulan Plan Bütçe Komisyon Raporu ile 2024 Yılı Performans Programı oy birliği ile kabul edildi.

Meclis Başkanı Sabit Karafazlı, bütçeyle ilgili yaptığı konuşmada Kasım ayı boyunca sürdürülen bütçe görüşmelerini başarılı bir şekilde tamamladıklarını ifade ederek “Bu bir aylık süreçte İl Özel İdaresi olarak 2024 yılında köylerimizde sürdüreceğimiz yatırımlara olanak sağlayacak bütçemize bugünkü toplantımızla son şeklini vermiş olduk.

Belirlediğimiz bütçeyle birlikte bugüne kadar köylerimizde hayata geçirdiğimiz içme suyu, yol, alt ve üst yapı gibi birçok yatırımımızı daha da arttırarak vatandaşlarımıza çağımızın gereklerine uygun daha kaliteli hizmet sunmayı hedeflemekteyiz.

Köydes ve yatımcı kurumlarımız üzerinden sağladığımız bütçelerle de yaptığımız hizmetleri çeşitlendirmeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda 2023 yılı bütçemizin yatırıma dönüşmesi ve 2024 yılı bütçemizin şekillenmesinde emeği geçen Genel Sekreterimize, Genel Sekreter Yardımcılarımıza, Plan Bütçe Komisyonumuza, İl Genel Meclisi Üyelerimize ve Birim Müdürlerimize teşekkür ediyor, 816 Milyon TL olarak belirlediğimiz 2024 yılı bütçemizin ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur