İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan…

İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan oldu...
Bu haber 2024-01-10 00:15:01 eklenmiş ve 163 kez görüntülenmiştir.

İYİ Parti Rize il Başkanı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu Rize Belediye başkanlığı için son genel seçimlerde İYİ Parti Kontenjanından CHP 2.sıra Milletvekili olan Köksal Toptan’ı Belediye başkanı göstereceklerini söyledi.

İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu yaptığı açıklamada Rize Belediye Başkanlığı için Köksal Toptan’ ı aday göstereceklerini söyledi. Rize Belediye Başkanlığı için kazanacak adayla yola çıktıklarını kaydeden Hacısüleymanoğlu, ”Sayın Toptan Rize için önemli bir insan. Seçime kadar Rize’ yi karış karış gezip belediye başkanlığını kazanacağız” dedi

İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan kimdir?

Koksal Toptan 1964 yılında  eski adı aron olan Rize’nin sütlüce köyünde dünyaya geldi.

İlk okulu salaha da, Orta okulu Rize orta okulunda okuyan Toptan, lise eğitimini  Rize endüstri Meslek lisesinde tamamladı.Koksal Toptan şuanda Üniversite eğitimine devam ediyor.

Bazı dostlarının davetiyle siyaset hayatına adım atan Toptan, 1989 yılında Doğru Yol Partisi (DYP) Rize'de Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini üstlendi

Bazı dostlarının davetiyle siyaset hayatına adım atan Toptan, 1989 yılında Doğru Yol Partisi (DYP) Rize'de Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini üstlendi.

1990-1994 yılları arasında DYP Rize il Sekreterliği yaptıktan sonra 1994-2000 yılları arasında DYP Rize Merkez İlçe Başkanlığı yaptı. Toptan, 2000 yılından 2007 yılına kadar devam eden DYP Rize İl Başkanlığı görevinden sonra 2007 yılında DYP Rize'den 1. sıra Milletvekili Adayı oldu. Köksal Toptan, 2009 yılında Demokrat Parti (DP) İstanbul İI Başkan Yardımcısı, 2010 yılı DP İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı, 2019 Rize AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı, Sivil Toplum Kuruluşlarında Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelikleri, İstanbul Büyük Çekmece Rizeliler Derneği İstişare Kurulu Başkanı görevlerinde bulundu.

İstanbul’dan Düzce-Akçakoca’ya giderek müteahhitlik yapmaya başlayan Koksal Toptan, Düzce- Akçakoca’da  ve Bilecik şehrinde iş yeri sahibi. Yılar sonra tekrardan siyaset hayatına  geri dönen Koksal Toptan  2023 Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekili Genel Seçimleri için Millet İttifakı'nın Rize Milletvekili Adayı oldu. Köksal Toptan evli, 3 çocuk ve 3 torun sahibidir.

 haberetanık.com

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur