Başkan Rıfat Özer 2023 Yılı Proje Çalışmaları Hakkında Açıklamada bulundu...

Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer 2023 yılında Güneysu’da yapılan veya yapımı devam eden projeler,Millet Bahçesi,Semt Sahaları Projesi, TOKİ 350 Konut Projesi, Turizm Projeleri, Ulaşım Projeleri…
Bu haber 2024-01-21 03:42:32 eklenmiş ve 178 kez görüntülenmiştir.

Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer 2023 yılında Güneysu'da yapılan veya yapımı devam eden projeler hakkında sosyal medya üzerinden bilgi paylaştı.

Başkan Rıfat Özer:

2023 YILI PROJE ÇALIŞMALARIMIZ

Millet Bahçesi

İlçemize yeni bir soluk getirecek millet bahçesi projesi, içerisinde barındıracağı yeşil alanları, millet kıraathanesiyle, kütüphane, koşu ve yürüyüş parkurlarıyla, cami, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe yepyeni bir sosyal yaşam alanı olacak. Çocuk oyun alanlarının ve gezinti yollarının olacağı millet bahçesinde 850 ağaç ve yeşil alanlar yer alacak proje 2021 yılında ihalesi yapılarak inşaat çalışmalarına başlandı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip EERDOĞAN büyük destekleri Belediye Başkanımız Rıfat ÖZER’in girişimleriyle ilçemize kazandırılan proje 2023 yılının ilk ayında vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Belediyemiz vizyon projeleri arasında yer alan Millet Bahçesi Projesi Türkiye yüzyılına yakışır bir eser oldu.

“Millet Bahçesi 2 Etap” projesinin proje çalışmaları devam etmektedir.

Semt Sahaları Projesi

Sporu ilçemizin geneline yaymak, herkesin yaşadığı yerde spor yapmasını sağlamak için “Semt Sahaları ve Yürüyüş Yolu” projemizi idaremiz tarafından 2022 yılında ihaleye yapıldı.

Merkez Mahallesi, Ulucami Mahallesi, Adacami Mahallesi, Başaran Mahallesi, Yenicami Mahallesi olmak üzere 5 farklı mahallede semt sahası ve Adacami Mahallesi Köprüsünden başlayıp Merkez Mahallesi girişine kadar koşu yolu çalışmalarına 2022 yılında başlandı. Proje 2023 yılında tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

 

TOKİ 350 Konut Projesi

Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ve Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında Güneysu’muza 350 konut yapılacak. İlçemizde yapılacak olan 350 TOKİ Konutları için 20 Aralık 2022 tarihinde hak sahipleri kurası çekildi. Projede 2023 yılında TOKİ adına idaremiz tarafından kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

  2024 Yılında proje ve ihale çalışmalarının tamamlanması hedeflenmektedir.

 

Turizm Projelerimiz

İlimizde Rize Valiliği himayelerinde “Rize Turizm Mastır Planı” çalışmaları yapıldı. Bu kapsamda ilçemizde; piknik alanları, görüntüleme platformları, yürüyüş yolları, bisiklet parkurları, çocuk aktivite alanları, gölet, restorantlar, teleferik, butik otel, bungalov evler, kamp alanları ve kış sporlarını da kapsadığı Handüzü yaylası ve Kıbledağı cami çevresinde planlanmaktadır. Proje 2023 yılında Kıble dağı dua tepe çevresinde kır lokantası çalışmaları başladı.

Projenin tüm etaplarını Belediye Başkanımız Rıfat ÖZER tarafından bizzat takip edilmektedir.

Ulaşım Projelerimiz

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü ve Karayolları 103. Şube şefliği ile koordineli bir şekilde karayolları çalışmalarımız devam etmektedir. 2023 Yılında Güneysu Merkez hastane girişi kavşağı tamamlandı. Proje merkez geçişi, cami altı kavşak ve Gürgen köyü köprüsü Küçükcami Mahallesi kavşağı ile davam edecek. Proje Belediye Başkanımız Rıfat Özer tarafından bizzat takip edilmektedir.

 

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Güneysu Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur