TÜMSİAD Rize`den Bölge İftarı ve Çalıştayı...

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şubesi tarafından 2 Haziran Cuma günü bölge iftarı ve çalıştayı düzenlenecek.
Bu haber 2017-05-29 12:04:48 eklenmiş ve 713 kez görüntülenmiştir.

TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, TÜMSİAD Rize Şubesi tarafından düzenlenecek Karadeniz Bölgesi İl Başkanları iftar programı ile çalıştayına katılmak üzere Rize’ye gelecek.

 Rize Babillon Hotel’de düzenlenecek olan Karadeniz Bölgesi İl Başkanları ve iş adamları iftar programı ile çalıştayına TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan da katılacak.

Program hakkında açıklamada bulunan TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, TÜMSİAD Rize Şubesinin Trabzon, Samsun, Tokat, Çorum ve Amasya illerinin koordinatör başkanlığını yaptığını ifade ederek, bu vesileyle bölge iftarı ve çalıştayına da evsahipliği yapacaklarını kaydetti.

TÜMSİAD Genel Başkanı Sayın Yaşar Doğan Bey’in başkanlığında Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleriyle, TÜMSİAD Karadeniz Bölge İl Başkanlarının ve iş adamı heyetlerinin Rize TÜMSİAd tarafından 2 Haziran Cuma günü Babillon Hotel’de düzenlenecek bölge iftar programı ile çalıştayına katılacaklarını kaydeden Başkan Fil, “İlimizin ekonomisine katkı sağlayacak olan bu çalıştay bir çok alanda Rize`deki işadamlarımıza çözüm ortağı, yatırım yapma fırsatı sunulacak bir program olacaktır. Çay TV’den de canlı yayınlanacak programda şehit aileleri ve gaziler onur konuğumuz olacaktır. Rize için önemli bir fırsat günü olacağını düşünüyor ve hayırlı Ramazanlar diliyorum.” diye konuştu.

ETİKETLER : Rize Tüm Sanayic Rize haber Güneysu haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur