Köksal Toptan Seçim Çalışmalarına Aralıksız Devam ediyor

İYİ Parti Rize Belediye Başkan adayı Köksal Toptan, betona değil insana hizmet, Sloganıyla başlattığı seçim kampanyasında, Rize’de Mahalle Mahalle kapı kapı gezerek seçim çalışmasını sürdürüyor.
Bu haber 2024-02-15 23:41:35 eklenmiş ve 133 kez görüntülenmiştir.

İYİ Parti Rize Belediye Başkan adayı Köksal Toptan, betona değil insana hizmet, Sloganıyla başlattığı seçim kampanyasında,Rize’de Mahalle Mahalle kapı kapı gezerek seçim çalışmasını sürdürüyor. 

Köksal Toptan, her gördüğü vatandaşla tek tek tokalaşarak destek isterken, esnafların da sıkıntılarını dinliyor. Görüştüğü esnaf ve vatandaşlardan, şehrin sıkıntıları hakkında bilgi alan Toptan, Rize’de daha iyi bir yaşam sürdürülebilmek için proje bazında yaptığı çalışmaları halkla paylaşıyor.

 

Köksal Toptan, Rize'de gençler ve ailelerin ortak talebinin belediye bünyesinde halka hizmet edecek bir düğün salonunun olduğunu belirtti. Köksal Toptan açıklamasında, " Rize belediye Başkanı olduğum zaman nikah sarayı ve düğün salonunu Rize sahilde yapacağım. Hem istihdam sağlayacağım hem de cüzi bir paraya vatandaşlarımızın hizmetine sunacağım." dedi.

 

Köksal Toptan, şikayetler üzerine Rize sahilinde bulunan Mesut Yılmaz Sosyal Tesisi'nde incelemelerde bulundu. Toptan, "İçim acıdı. Burası perişan, masalar perişan, sandalyeler, etraf perişan. Merhum Mesut Yılmaz'ın adına yakışan bir sosyal tesis midir diye Rize belediye başkanına soruyorum. Geçmişine sahip çıkmayan millet yıkılmaya mahkumdur derler. Rizeli hemşehrilerime sesleniyorum; Belediye başkanı olduğum zaman Merhum Başbakanımız Mesut Yılmaz'a yakışan bir tesis yapacağım bu size sözümdür. " dedi.

 

 Gündoğdu Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Köksal Toptan, çürümeye terk edilmiş eski Gündoğdu Belediye Binası hakkında, " Burası milli servet. İnsanların parası ile yapılmış yerler burası. Bu belediye binasını dahi değerlendiremeyen bir belediye başkanı ile karşı karşıyayız. İşçisine 1000 TL zam vermeyi acıyan bir belediye başkanı ama Gündoğdu Belediye Binası'nı çürümeye terk etmiş. Rize'de değişimi bu seçimde gerçekleştirmemiz lazım." dedi.

 

  Köksal Toptan, Kadınlar Pazarı esnafı ile bir araya gelerek sorun ve çözüm önerileri üzerine hasbihalde bulundu. Kadınlar Pazarı esnafı soğuk ve yağıştan etkilenmeyecek organik pazar yeri taleplerini Başkan Toptan'a ilettiler. Başkan Toptan kadınlar için organik pazar yeri projesini Rize Belediye Başkanı olduğu an hayata geçireceğinin sözünü verdi.

 

İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan, kadınlar pazarındaki kadın pazarcıların sorunlarını dinledi. Başkan Toptan yaptığı açıklamada, " Kadınlar pazarını ayrı yapmak lazım. Belediye başkanı olduğum zaman ilk işim kadınlara ayrı bir pazar yeri yapacağım sıcak olacak bir şekilde. " dedi.

.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur