AK: ''Güneysulu Komşularıma Çağrımdır Demokrat Parti’yi destekleyin''

Demokrat Parti Güneysu İlçe Başkanı Mevlüt Ak, Güneysu’da Belediye Başkan ve belediye meclisinde encümen aday göstermeyip, İl genel Meclisinde Salih Yıldız kardeşimizi aday gösterdik, Güneysu’muza hayırlı olsun dedi.
Bu haber 2024-02-24 17:30:04 eklenmiş ve 272 kez görüntülenmiştir.

Demokrat Parti Güneysu ilçe Başkanı Mevlüt  Ak yaptığı açıklamada, Demokrat Parti Güneysu İlçe teşkilatı olarak aldığımız kararla, Güneysu’da Belediye Başkan ve belediye meclisinde aday  göstermeyip, İl genel Meclisinde Salih Yıldız kardeşimizi aday gösterdik, Güneysu’muza hayırlı olsun dedi.

 

Ak, açıklamasına şöyle devam etti : Değerli Güneysulu komşularım 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerinde  İl genel meclis adayımızı desteklemenizi bekliyorum, demokrasi rejiminde çeşitlilik zenginliktir, oylarınızı illede bir partiye verme mecburiyetiniz yoktur, iktidar tarafımdan yapılan yanlışlara sizde ortak olmayım,  bu seçimde sizin değerli oylarınızı istiyoruz.

Değerli komşularım biz Demokrat Parti olarak Güneysu’da bu zamana kadar ilkeli bir siyaset uyguladık, yani Güneysu’ neresi olduğunun bilincinde dikkatli  ve ilkeli bir siyaset uyguladık, ama başkanlık sistemine geçileninden buyana  ülkenin iyi yönetilmediğine, İşsizlerimiz, asgari ücretle çalışan emekçilerimiz,  çiftçilerimiz ve emeklilerimizin  bu ekonomik  kırız in  faturasını ödediğini görüyoruz, ayrıca gelir dağılımındaki adaletsizliğe karşı yeter söz milletindir deme zamanı gelmedi mi?

Değerli emekliler bende emekliyim he ray  ekmeğimiz  bir dilim eksiliyor, bunun farkındasınız, böylemi devam etsin, bu yılın emekliler yılı olması yeterlimi ?

Bu hükümet dört yıl daha iktidardadır, şayet bu hükümete desteğiniz devam ederse, emin olun ezilen kesim ezilmeye devam edecektir.

Şayet hükümete uyguladığınız ekonomik politikalarınızdan   memlün değiliz, ikazını vermek isteyen  komşularım  Demokrat Parti Güneysu il meclisi adayımız Salih Yıldız’a destek verin, oy kullanırkan kıratı nerde görürseniz  böğrüne Mühürü  vurun vurunki,  var olduğunuz hissedilsin saygılarımla Allaha emanet olun.

 

 

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur