AK PARTİ RİZE’DE TEŞKİLAT EĞİTİM PROGRAMI YAPILDI

AK Parti Rize İl Başkanlığının organize ettiği Teşkilat eğitim programı Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde icra edildi.
Bu haber 2024-03-05 00:40:46 eklenmiş ve 69 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Rize İl Başkanlığının organize ettiği  Teşkilat eğitim programı Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde icra edildi.

 

Programa AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Yönetimi, tüm İlçe ve beldelerin Belediye Başkan adayları, Belediye Meclisi ile İl Genel Meclis üye adayları, İl Kadın Kolu Başkan ve Yönetimleri, İl Gençlik Kolu Başkan ve Yönetimleri, İlçe Başkanları ve 3 kademe yönetimleri katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Hikmet Ayar “AK Parti kadroları olarak, geçmişten bugüne eğitime çok fazla önem vermekteyiz. Bugün AK Parti Rize teşkilatları Kadın Kolu, Gençlik kolu, ana kademesi ile buradayız. Yine 18 ilçemizin Belediye Başkan adayları, meclisi adaylarımız ve Belediye meclisi üye adaylarımızla buradayız. Günlük saha çalışmalarına kısa bir süreliğine sizleri ayıralım istedik. Bu eğitimlerin özelde il teşkilatımıza  genelde ise tüm teşkilatımıza çok fayda sağlayacağı kanaatindeyim Teşkilatımıza alanında uzman kişilerden bilgi ve tecrübe aktarımı sağlayalım istedik.

Bu Pazar gününde işlerini bırakıp bu salonu dolduran herkese yürekten teşekkür ediyorum. AK Parti bir okul gibidir. Geçmişten bugüne her kademe de görev alan yöneticilerimizi yetiştiren Partimizin sağladığı eğitimlerle  ülkenin bugün ve yarınını yönetecek tecrübeli donanımlı siyasetçilerini ilgili yerlere taşımaya gayret gösteriyor ve buna bir zemin hazırlıyor.

Bugün birçok Milletvekilimizin, Bakanımızın siyasi geçmişine baktığımızda teşkilatın birçok kademelerinde görev almış sağlanan tüm eğitimlere aktif katılım sağlamış tabiri caizse çekirdekten yetişmiş olduğunu görebiliriz. Türkiye Yüzyılı vizyonu içi boş bir söylem değil, bizler bu vizyona sahip kadroları geleceğe taşıyacağız. O yüzden bu eğitimleri çok fazla önemsiyoruz” dedi.

 

Yaklaşık 4 saat süren Teşkilat üyelerine bilgi ve tecrübe aktarımı gerçekleştirilen programa AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Yanılmaz, İletişimci, Yazar Ferhat Murat ve Araştırmacı, Yazar Abdurrahman Uzun katıldı.

ETİKETLER : akp ak parti rize a b e d s f g h y u ı m k l ş i ğ ü ad jo le mu ve ş u
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur