Yeşilay Haftasında Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'a Ziyaret…

Rize Yeşilay Şubesi 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'ı ziyaret etti.
Bu haber 2024-03-05 00:58:26 eklenmiş ve 67 kez görüntülenmiştir.

Rize Yeşilay Şubesi 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında  Rize Valisi İhsan Selim Baydaş'ı ziyaret etti.

Rize Valiliğindeki ziyarete Rize Yeşilay Şube Başkanı Selçuk Beşikçi, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik komisyonu başkanı ile üyeleri, ilçe temsilcileri ve YEDAM personelleri hazır bulundu.

Rize Valisi Baydaş, “Dört koldan sarılmamız gereken konuların en başında bağımlılık gelmektedir. Bağımlılık türlerinin ne yazık ki çeşitlendiğini ve Yeşilayın öneminin daha fazla arttığını belirtmiştir. Yaş gruplarına göre madde ve teknoloji bağımlılığının gençlerimizi çok fazla etkilediğini söyledi.

Özellikle tütün bağımlılığından ötürü ortaya çıkan hastalıkların sayısının arttığını verilen mücadelenin çok önemli olduğunu belirten Baydaş, bağımlılıklardan kurtulma yollarının en başında spor olduğunu ifade edip, her bir vatandaşımızı sporla buluşturarak bağımlılıktan korumanın hedeflediklerini belirtti.

Beşikçi ise toplantıda Baydaş’a Rize Yeşilay Şubesi olarak hafta kapsamında yaptıkları ve yapacakları faaliyetler hakkında bilgi vererek, YEDAM binasının konumunun danışan sayısının arttırılması için daha merkezi bir yere taşınması hakkında görüşlerini aktardı. Bu atmosferde

Desteklerinden dolayı Rize Valisi Baydaş’a teşekkür eden Beşikçi, farkındalık çalışmalarının gün geçtikçe artarak devam etmektedir.. Yaptığımız çalışmalarla insanların bağımlılık konusunda bilinçlenmesine, Yeşilay'ın verdiği mücadeleye destek olmak istemeleri çaba göstermeleri mücadele azmimizi arttırmaktadır. Gencinden yaslışına tüm halkımızı mücadelenin bir parçası olarak görmek istiyoruz. Özellikle 1-7 Mart Yeşilay haftasında şubemize gelen talepleri görmek bizleri tatlı bir telaşın içine sürüklese de biz bu koşuşturmadan o kadar mutluyuz ki yeter ki bir kişiyi daha bağımlı olmaktan koruyalım yeter ki bir kişiyi da uzak tutalım. İnanın ki bir kişinin bile bağımlıliktan uzak kaldığını bilmek bu yolda çalışmak bize tüm yorgunluklarımızı unutturuyor." şeklinde konuştu.

ETİKETLER : RİZE YEŞİLAY VAL
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur