İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan, Projelerini Kamuoyuna tanıttı...

İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan aday ve proje tanırım toplantısı düzenledi. İsmail Kahraman Kültür Merkezindeki toplantıya katılım yüksek oldu.
Bu haber 2024-03-06 01:13:27 eklenmiş ve 127 kez görüntülenmiştir.

İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan aday ve proje tanırım toplantısı düzenledi. İsmail Kahraman Kültür Merkezindeki toplantıya katılım yüksek oldu.

 

Haber: Gülcan YILDIRIM

 

İYİ Parti Rize Belediye Başkan Adayı Köksal Toptan projelerini tanıttı. Tanıtım programına İYİ Parti Rize İl Başkanı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu ve Köksal Toptan birer konuşma yaptılar.

Toplantıda konuşan Başkan Hacısüleymanoğlu, “İYİ Parti olarak 31 Mart yerel seçimlerinde kendi başımıza hür ve müstakil seçimlere girme kararı aldık Yani tek başımıza kendi partimizle kendi logomuz da tek başımıza kendi partimizle kendi logomuz kendi adayımız seçimlere girme kararı aldık bu kararla birlikte Rize'de ilk sahaya inen Parti ilk inen aday biziz. Adımızla birlikte vatandaşlarımızın oylarına talip olduk. Seçim sırasında saha çalışmalarımızda halkımızdan gördüğümüz teveccüh günden güne artarken bu artış bizleri daha da güçlendirmektedir biliyorsunuz ki Rize Belediye Başkan adayımız Köksal Toptan Peki kimdir Köksal Toptan bilinen Öz geçmişinden ziyade iyi partimiz için Rize için Köksal Toptan ömrünü hayatını Rize'ye hizmetle geçirmiş, Rize'nin Has evladıdır.

Hayatını insana hizmet ederek, insana değer vererek geçirmiş, Rize'nin kalbinde yer almış Rize'nin kalbini fethetmiş değerli bir siyasetçidir. Yakın tarihte Rize'de ittifak sistemiyle var gücüyle çalışıp Rize'den bir milletvekili kazandıran adam gibi adamdır.

31 Mart yerel seçimlerinde Benim ittifaka ihtiyacım yok ben Rizeli kardeşlerimle doğal ittifak kurmuşum ben bu seçimi kazanırım diyen Cesur Yürekli İyi ki varsın, iyi ki bizimlesin. Köksal Toptan çok oy alacak cümlelerine şahit oluyoruz. Bu cümleyi bu şekilde kabul etmiyoruz 1 Nisan'dan sonra Rize'de doğan güneş bir başka doğacak “ Nisanda başkan Köksal Toptan olacak 1 Nisan sabahına kadar çok çalışacağız durmadan bıkmadan halkımızla buluşacağız yorgunluk nedir bilmeyeceğim Köksal toptanı Rize Belediye Başkanı yapmadan yılmayacağız

 

 

Toplantıda konuşan

İYİ Parti Rize Belediye Başkan adayı Köksal Toptan 31 Mart seçimlerini kazanınca neler yapacağını anlattı. Toptan, “Bir belediyenin yapmış olduğumuz projelerdir. Yani sosyal projelerdir insana dokunan projelerdir,  olması gereken projelerdir yapılmadığını gördüğüm projelerdir. mı Rize'yi geziyorum kapalı pazar yeri olmadığını gördüm, inanın Türkiye'nin bırakın illerinde ilçelerinde var. Şu pazar günü açılan pazar yenini gördünüz mü ana cadde üzerinde AVM' nin yanında cumartesi pazar günü insanlar AVM' ye gidecek trafik caddeden geçiş yok. Pazar yerinde insanların lavoba ihtiyacı var, tuvalet ihtiyacı var, gidecekleri tuvalet bile yok olması gereken Kapalı Pazar yerini yapamayan bir yönetim Onun için bunlar afaki projeler değil yapılması gereken projeler. 

Rize'ye kaldırımlarda oto galericilerden dolayı geçilemiyor. Yani insanlar arabalarını çekmiş para kazanacaklar Rize’de Oto Galeriler Sitesi yok. Rize’ de kreş yok, kent lokantaları yok, belediyenin kültür merkezi yok fitnes salonu yok. Bunları yapacağım.

Turizmi geliştirmek için 5 tane seyir tepesi yapacağım.

Rize’ de arıtma tesisi yok, onu yapacağım. 10 yıldır bir teleferik yapamadılar, o da bana nasip olacak.

Balıkçılarımız için balıkçılar sitesi yapacağız.

Yıllardır bu şehirde trafik sorununu çözemediler zaten bina yapıyorlar altına otopark yok. Aklım bitti aklım o binaya kalan adamların arabaları ne olacak ya bir şehrin trafiğini çözemeyen Belediye başkanından belediye başkanı mı olur?  Bir dalcık yapamıyorlar, şehrimizin önüne bir üstgeçit var. Her gelen Belediye Başkanı bunu kaldıracağım diyor ama yapmıyorlar.

Trabzon’ da yapılan neden Rize’ de bugüne kadar yapılamadı? Ama ben bunu yapacağım bunlara da Göstereceğim gençler Aquapark yapacağım, Burası üniversite şehri bir derneğin gençlik derneğinin toplantısına gidiyorum altından yolumu kesti üniversiteli gençler Başkan dedi ya biz burada memnunuz ama eğlenecek, takılacak yer yok” dedi

 

 

 

ETİKETLER : İYİParti RizeBelediye Başkan Adayı KöksalToptan Toptan Projelerini
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur