AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Yaşıyan, Proje Tanıtım Toplantısında halkla buluştu…

AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan, Proje Tanıtım Toplantısında halkla buluştu…
Bu haber 2024-03-18 00:38:50 eklenmiş ve 109 kez görüntülenmiştir.

Ardeşen Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısı ve İftar Programına 3 Bin Kişi Katıldı.

Ardeşen'i Türkiye Yüzyılına Taşıyacak Projelerini açıklayan AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan, 31 Mart akşamı bu akşamki coşku, heyecan ve mutluluğunun zirvesini yaşayacaklarını belirtti.

Proje Tanıtım Toplantısına Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil, AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, 24. Dönem Milletvekili Nusret Bayraktar, 58. Hükümet dönemi Çevre Bakanı Bakanı İmdat Sütlüoğlu, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Tarım ve Orman Bakanlığı Şeker Dairesi Genel Müdürü Mümtaz Sinan, İller Bankası Önceki Dönem Başkanı, Müşavir Dr. Mehmet Yerebakan, AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, eski ilçe başkanı Metin Yenilmez, Milli Parklar Eski Genel Müdürü Ahmet Özyanık, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden akademisyen ve öğretim görevlileri, siyasi partilerin ilçe başkan ve temsilcileri, stk temsilciler, oda başkanları, daire amirleri, il genel ve belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Proje tanıtımı programı AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi’nin açılış ve selamlama konuşmasıyla başladı. Protokol konuşmaları sırasıyla; Mümtaz Sinan, Metin Yenilmez, Hakan Gültekin, İmdat Sütlüoğlu, Nusret Bayraktar ve Milletvekili Av. Harun Mertoğlu’nun konuşmasıyla devam etti.

Selamlama konuşmaların ardından AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan yoğun alkışlar eşliğinde sahneye gelerek proje tanıtımında bulundu.

Yaşıyan, "Niyetimiz de Soframız da bir diyerek, gerçekleştirdiğimiz Proje Tanıtım ve İftar Programımız Ardeşen'imiz için hayırlı olsun. Ardeşen'imizi daha hızlı, daha güçlü ve daha ileri götürecek projelerimizi anlattık. Projelerimizi hemşehrilerimizden gelen talepler ve beklentiler üzerine inşa ettik. İnşallah, 31 Mart sonrası hepsini tek tek hayata geçirecek, göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alakaya mahçup olmayacağız." Dedi.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan Proje Tanıtım Toplantısında halkla buluştu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur