CHP Güneysu İlçe Başkanı Recep Karaosman : Güneysu’da Provokatörler iş başında...

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine sayılı günler kala kraldan daha fazla kralcı olan bazı kişiler tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Güneysu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yanık 'ın pankartlarına yapılan saldırılar sistemli bir şekilde devam ediyorolması, Güneysu'da huzursuzluk yarattı.
Bu haber 2024-03-18 22:01:45 eklenmiş ve 329 kez görüntülenmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi Güneysu Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yanık 'ın pankartlarına yapılan saldırılar sistemli bir şekilde devam ediyor.

Konu ile ilgili bir basın açıklaması yapan CHP Güneysu İlçe Başkanı Recep Karaosman : Bilboardlardaki afişlerımıze yapılan saldırıların ardından, aydınlatma direklerine asılan bayraklarımız transit marka bir minibüsle gelen 2 kişi tarafından kesildigini ifade eden CHP Güneysu İlçe Başkanı Recep Karaosman, seçim çalışmalarına başladığımız günden beri bir yandan sosyal medya üzerinden hakaretlere maruz kalıyoruz öte yandan tehtit telefonları alıyoruz,son 1 aydır da astığımız tüm afiş ve bayraklar sistemli bir şekilde kesilmeye devam etmektedir.

Cuma gününden pazar gününe kadar Güneysu’dan Adaköprüsüne kadar aydınlatma direklerini Cumhuriyet Halk Partisi bayraklarını astık. Bu süreçte iki sefer kopartıp dereye attılar, yırttılar biz tekrar astık.

 Bu gün saat 15 . 15.30 saatleri bayraklar  yırtıyorlar diye ihbar geldi polise bildirdik şahıslar tespit edildi. Karaosman,

 Konuyla ilgili gerekli yerlere müracaatlarımızı yaparak şüphelileri tespit ettik. Sonuna kadar takipçisi olarak gereken cezaları almalarını sağlayacağız. Dedi.

 

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur