Rize´de Karne Töreni Taşlıdere Gazi İlk-Ortaokulunda Düzenlendi.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Taşlıdere Gazi İlk/Ortaokulunda düzenlenen karne törenine, Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KALENDER, MEB Müşaviri Adem KÜLÜNK, Şube Müdürlerimiz ile veliler ve öğrenciler katıldı.
Bu haber 2017-06-09 23:55:14 eklenmiş ve 1214 kez görüntülenmiştir.

Törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KALENDER geride bıraktığımız 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının Rizemiz için başarılı bir yıl olduğunu belirtti.

"Yaklaşık dokuz aylık yorucu bir maratonun sonunda ilimizde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 282 okulumuzda beş bini aşkın eğitim çalışanı ve 60 bine yakın öğrenci mevcudumuzla bugün alacağımız karnelerle tamamlamış bulunuyoruz. Bu vesileyle okullarından mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim ve meslek hayatlarında, devam edeceklere de önümüzdeki eğitim-öğretim yılında başarılarının artarak devamını diliyorum. Bir yıl boyunca gösterdikleri fedakar çalışmalardan dolayı tüm yönetici, öğretmen ve eğitim çalışanlarına müdürlüğümüz adına teşekkür ediyorum" dedi. 

Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, yapmış olduğu konuşmada; "Bir eğitim öğretim yılını daha tamamladık. Çocuklarımıza emek veren öğretmenlerimizi kutluyorum. Bu karneler sadece çocuklarımızın değil aynı zamanda anne-baba ve öğretmenlerin karnesidir. Bu nedenle karne ve karnedeki notlar ile ilgili yapılacak değerlendirmenin bu çerçevede yapılması gerekiyor" dedi. Yaz tatilinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Vali BEKTAŞ, öğrencilerden gelecek yıla daha güzel hazırlanmalarını istedi.

Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KALENDER ve MEB Müşaviri Adem KÜLÜNK ile birlikte çeşitli sınıflarda öğrencilere karnelerini verdi. Karnelerini alan öğrenciler büyük sevinç yaşarken Vali BEKTAŞ, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

 

https://rize.meb.gov.tr/www/rizede-karne-toreni-taslidere-gazi-ilk-ortaokulunda-duzenlendi/icerik/1710

ETİKETLER : Rize 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ Mustafa KALENDER
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur