Güneysu Spor Süper Lig’e Çıkmayı garantiledi…

2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçlarında, Final maçları bitmeden iki maçını da kazanan Güneysu Spor Kulübü son maç öncesi süper lige çıkmayı garantiledi..
Bu haber 2024-04-19 01:52:01 eklenmiş ve 84 kez görüntülenmiştir.

2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları, yarın Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanacak karşılaşmalar ile sona eriyor.

Dörtlü Final'de, Erkekler 1. Lig sonunda gruplarında birinci sırayı Seyhan Belediyespor ile Depsaş Enerji AS Hentbol takımları ile Sakarya'da oynanan play-off maçlarında ilk iki sırayı alan Güneysu Spor Kulübü ve Mihalıççık Belediyesi karşılaşıyor.

Hentbolda  Final maçları bitmeden  iki maçını  da kazanan Güneysu Spor Kulübü son maç öncesi 6 puanla süper lige çıkmayı garantiledi..

Tek devreli lig usulüne göre oynanan Dörtlü Final'de yarın oynanacak maçlar sonrasında, birinci ve ikinci sırayı alarak Süper Lig'e yükselecek takımlar için kupa töreni düzenlenecek.

Güneysu Elliüç  ailesi olarak ‘’2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Lig maçlarında mücadele edip Güneysuspor’u Süper lig'e çıkaran başta sporculara ve teknik heyeti kutlar Güneysuspor’a süper ligde başarılar dileriz…

ETİKETLER : 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçlarında Final maçları bitmeden iki maçını da kazanan Güneysu Spor Kulübü son maç öncesi süper lige çıkmayı garantiledi ..
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur