BAKAN BAK’TAN BAŞKAN KASAP’A ZİYARET

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti.
Bu haber 2017-07-28 23:06:52 eklenmiş ve 582 kez görüntülenmiştir.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere memleketi Rize’ye gelen Bakan Bak, kurum ziyaretleri kapsamında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü de yer aldı.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ziyarette yapmış olduğu konuşmada, “Rize Belediyesi olarak yaklaşık bin kişilik bir personelle şehrimize hizmet etmekteyiz. Bu dönemde Rize’nin uzun yıllardır beklenen büyük projelerini hep birlikte uygulamaya koyuyoruz.” dedi.

Başkan Kasap, Bakan Bak’ın ziyaretinden duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik beraberlik içerisinde Rize’deki çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak konuşmasında, “Rize’de projelerimiz var. O projelerimizi hep birlikte takip ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde eski bakanımız Sayın Hayati Bey’in riyasetinde hep birlikte biz bunları yürütüp takip edeceğiz, devam edeceğiz. İnşallah Rize’mize güzel projeleri kazandıracağız. Bunların içerisinde biliyorsunuz Sahil Düzenlemesi var. Meydan projemiz var. Üniversitemizle alakalı Batı Park projemiz var. Lojistik merkezimiz var. Teleferik var. Rize’mizin turizmine de katkı sağlayacak projelerimiz var. Biz birlikte güçlüyüz. Biz biriz berberiz, bizde ayrı gayrı yok. O yüzden bu gördüğünüz ekip siyasetiyle ve sivil toplum kuruluşlarıyla bütün dinamikleriyle Rize’nin güzel bir il olmasını Sayın Cumhurbaşkanımızın da arzuladığı şekilde gelişmesini –turizm yönünde gelişmesini- birlikte takip edeceğiz. Yükümüz sorumluluğumuz büyük ama biz bunu başaracak güçteyiz. Hocamızı her zaman Ankara’da bekliyoruz. Kapımız açık. Zaman zaman il başkanımız milletvekillerimiz ve hocamız geliyor birlikte çalışıyoruz. İnşallah Rize’mize arzu ettiği güzellikleri kazandıracağız. Hemşehrilerimze ve Rize’ye layık olmak için hep beraber çalışacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Kasap, Bakan Bak’a üzerinde isminin yazdığı Çaykur Rizespor forması, Rize’nin sembolü olan çayın Rize motifli bardaklarını ve Rize Belediyesi’nin yayınlamış olduğu atma türkü kitabını hediye etti.

Hediyelerin ardından Atma Türkü sanatçısı Ahmet Çakar tarafından misafirlere türküler söylendi.

Bir süre daha yapılan görüşme ve istişarelerin ardından ziyaret sonlandırıldı. Bakan Bak programlarına devam etmek üzere Rize Belediyesi’nden ayrıldı.

ETİKETLER : BAKAN BAK KASAP Rize haber Güneysu haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur