CHP HOPA İLÇE BAŞKANI AYDEMİR: "BABA OCAĞINDA BİR ARADA OLALIM"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, partinin Türkiye genelinde başlattığı demokrasi hamlesi kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.
Bu haber 2025-02-02 02:10:07 eklenmiş ve 130 kez görüntülenmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, partinin Türkiye genelinde başlattığı demokrasi hamlesi kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.

 Başkan Aydemir, CHP’nin Cumhurbaşkanlığı adayını halkın iradesiyle belirleyeceği ön seçim süreci için Hopa halkına çağrıda bulundu. “CHP çatısı altında birleşerek halkın iktidarını hep birlikte kuracağız” mesajı verdi.

 

GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEMOKRASİ SÖZÜ

 Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel’in duyurduğu ön seçim kararını desteklediklerini belirten İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, bu tarihi adımın demokrasi için taşıdığı öneme dikkat çekti: 

“Cumhurbaşkanlığı adayımızı halkımızın iradesine dayalı bir şekilde, ön seçimle belirleyeceğiz. Bugün burada, halkın demokrasiyi yeniden inşa etmesine ön ayak oluyor ve Türkiye’nin geleceği adına tarihi bir kararın uygulanmasına şahitlik ediyoruz. Genel Başkanımız Özgür Özel’in bu öncü tavrı hepimiz için bir yol haritasıdır.” 

 

HALKIN İKTİDARI İÇİN EL ELE HAZIRIZ

 Başkan Aydemir, CHP örgütleri ve milyonlarca vatandaşın desteğiyle haramilerin saltanatını sona erdireceklerine vurgu yaparak şunları söyledi: 

“Türkiye genelinde 1 milyon 600 bin üyemiz ve bu süreçte partimize katılacak yeni yüzbinlerce vatandaşımızla birlikte halkın iktidarını kuracağız. Artık zamanı geldi; adalet ve özgürlüğün Türkiye’yi yeniden saracağı bir dönemin kapısını halkımızla birlikte açacağız.” 

 

HOPA’DAN TÜM TÜRKİYE’YE SESLENİŞ: DEMOKRASİ HAREKATINA DESTEK VERİN

 Hopa İlçe Başkanı, vatandaşlara CHP’nin başlattığı demokrasi seferberliğine destek olma çağrısında bulunarak sözlerini şu ifadelerle tamamladı:  “Bu süreç sadece bir seçim hazırlığı değil; Türkiye’nin geleceğini yeniden inşa edecek bir demokrasi hareketidir. Halkımızın iradesini partimizin en temel gücü olarak görüyoruz. Bu büyük adımın bir parçası olmak isteyen herkesi CHP’ye üye olmaya, geleceğimizi birlikte güçlü adımlarla inşa etmeye davet ediyoruz. Baba ocağında bir arada olalım.”

 

 

 

 

ETİKETLER : CHP HOPA İLÇE BAŞKANI AYDEMİR: "BABA OCAĞINDA BİR ARADA OLALIM"
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Asayiş haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Güncel Haber, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun, spor, siyaset,
© Copyright 2025 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur