Cumhurbaşkanı Erdoğan Güneysu’da Halka Hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hava yolu ile geldiği Trabzon’dan helikopterle Rize'nin Güneysu İlçesi Ana baba ocağına geldi.
Bu haber 2017-08-06 02:27:03 eklenmiş ve 722 kez görüntülenmiştir.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan havayolu ile geldiği Trabzon’dan helikopterle  Rize’nin Güneysu İlçesi 

Ana baba ocağına geldi. 

Yaklaşık saat 23.15 sıralarında Güneysu ya gelen Erdoğan beraberinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak vardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nı Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Güneysu Ak Parti teşkilatı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Protokolu ve Güneysulu  coşkulu  kalabalık tarafından karşılandı.Coşkulu kalabalık İşte Başkan işte komutan sloganları atarak Cumhurbaşkanına sevgi gösterisinde bulundular.

Cumhurbaşkanı Güneysu Merkezde Arabasından inerek Güneysulu komşularınla hasret giderdi ve Kalabalığa kısada olsa hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Güneysululara şöyle seslendi:

Sevgili hemşerilerim ana baba ocağında sizlerle tekrar bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyim, Geceniz hayırlı olsun, gecemiz mübarek olsun, öncelikle tum kardeşlerime    gerek hayırlı tatiller gerekse çay mevsiminde bereketli olmasını temenni ediyorum.

Rize Trabzon’da bize dinlenme fırsatı verirsiniz

Kardeşlerim bu gün Malatya’daydım Malatya’da  gerçekten  muhteşem bir hamdolsun açılış töreni yaptım, ve ondan önce İstanbul’daydık  İstanbul’da Güzel bir toplantımız oldu, Şimdide şöyle Ana Baba ocağına gelelim burada şöyle iki üç gün Rize Trabzon burada dinlenenim dedik. Herhalde Rize Trabzon’da bize dinlenme fırsatı verirsiniz. Ama tabi  Buraya gelmişken  Rize havalimanının çalışmalarını da bir yerinde inşanla gidip kontrol edeceğiz, Trabzon’daki çalışmaları yerinde inşallah  ilgili Bakan arkadaşlarımla beraber kontrol edeceğiz, bundan sonrada inşallah hafta içi tekrar mesaiye Ankara’ya döneceğiz.

Ve ben Bu duygular içerisinde sizlerle elele omuz omuza  vermek suretiyle, 2019’da  Çok daha farklı bir netice bekliyorum, Bunu açıkça söylüyorum Güneysu neden bir numara olmadı, Rize niye bir olmadı ? Türkiye genelinde Bunu istemek herhalde Cumhurbaşkanınızın hakkıdır eğil mi ? ona  göre daha çok çalışacağız  ve inşallah bir numara olacağız tamam mı. Hepinize hayırlı geceler diliyorum

Hepinizi Allaha emanet ediyorum. diyerek konuşmasını bitirdi. Ve evine uğurlandı.

 

ETİKETLER : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Güneysu Rize haber Güneysu haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Güneysu Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur