Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe Görevinden İstifa Etti

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin, 16 yıl boyunca sağlık alanında gösterdiği özverili çalışmaların ardından görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Bu haber 2025-02-18 16:33:48 eklenmiş ve 123 kez görüntülenmiştir.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin, 16 yıl boyunca sağlık alanında gösterdiği özverili çalışmaların ardından görevinden istifa ettiği öğrenildi. Ancak bu karar, hem sağlık camiasında hem de kamuoyunda büyük bir üzüntüye neden oldu. Dr. Tepe, birçok kişinin dertlerine derman olmak için sürekli olarak elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan, liderlik vasıflarıyla takdir edilen bir isimdi. İstifasının sebepleri henüz netleşmiş değil, ancak bu kararın, Rize'de sağlık hizmetlerinin geleceği açısından yeniden gözden geçirilmesi gerektiği düşünülüyor.

 

Yasemin Özçelik_RİZE

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, 16 yıl boyunca şehrin sağlık hizmetlerini başarıyla yönetmesinin ardından görevinden istifa etti. Dr. Tepe’nin istifasını dün Sağlık Bakanlığı’na sunduğu öğrenildi. Kendisi, uzun yıllar boyunca sadece profesyonel değil, aynı zamanda insani yönüyle de dikkat çekmiş, Rize halkının sağlığına en iyi şekilde hizmet edebilmek için büyük bir gayretle çalışmıştı.

İstifasının ardında yatan sebepler henüz açıklığa kavuşmazken, kamuoyunda bu gelişme büyük bir merakla takip ediliyor. Dr. Tepe, görevi süresince birçok kişinin hayatına dokunmuş, zor zamanlarında dertlerine derman olabilmek için daima çaba göstermişti. Birçok kişi, Dr. Tepe’yi dualarında anmış ve sağlık alanında yaptığı katkıları takdirle karşılamıştı.

"Bu sebeplerle, Dr. Tepe’nin istifasının geri alınması gerektiği görüşü dile getiriliyor."

Çünkü Rize’deki sağlık yönetiminin, onu yeniden görevde görmek isteyen birçok kişi tarafından takdir edilen ve sevilen bir isim olarak devam etmesi gerektiği düşünülüyor. Sağlık camiası ve Rize halkı, Dr. Tepe’nin liderliğinde sağlığın daha da ileriye taşınacağına inanıyordu.

 

ETİKETLER : Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe’nin 16 yıl boyunca sağlık alanında gösterdiği özverili çalışmaların ardından görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Güncel Haber, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun, spor, siyaset,
© Copyright 2025 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur