Rizespor`da Yardımcı Başkanlığı Kalkavan`dan Devraldı...

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor`da yönetim kurulu kararı ile başkanlık görevine getirilen koltuğu Metin Kalkavan`dan devraldı.Hasan Kemal Yardımcı
Bu haber 2017-08-09 20:38:10 eklenmiş ve 666 kez görüntülenmiştir.

"Herkesten açık ve samimi destek bekliyoruz

  Çaykur Rizespor`da yönetim kurulu kararı ile başkanlık görevine getirilen Hasan Kemal Yardımcı  içinde oldukları bir görevi kabullendiklerini, değişimin dışarıdaki yansımasını sabırlı ve sükunet içerisinde değerlendirmesi gerektiğini belirtti.

Metin Kalkavan`ın görevi devraldığı dönemde şartların çok kötü olduğunun altını çizen Yardımcı, başta fair play adına, kurumsal disiplin, bir alt ligde alınan UEFA lisansları adına büyük emekler sarf edildiğini kaydetti.

 

"Giden yönetimin kırılması üzülmesi beni de üzer." ifadelerini kullanan Yardımcı, şöyle devam etti:

"Üstlenmediğimiz görevin farkındayım. Yapımız gereği işi sıkı tutacağız. Çaykur Rizespor`un finans tablosu açısından gideri bir üst lig, mevcut geliri bir alt lig geliridir. Herkesten açık ve samimi destek bekliyoruz. Herkese yukarıdan bakmayacağız, hiç kimseye de tolerans tanıyacak değiliz. Bu kulübün gelir gider tablosunun şehri aştığı açıktır. Niyetimiz iyidir. Bize bu görevi layık görenlere, Rize’ye ve Rizeliye layık olmaya çalışacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz."

Taraftarın bir şekilde yeni değişime adapte olmasını ve tribünlere gelmesini istediklerini belirten Yardımcı, "Biz bu kulübü çıkarmak, onlara layık olmaya çalışacağız. Taraftar olmadan bu işin bir esprisi yok. Biz seyirci için çalışıyoruz. Taraftarımızı sorumluluğu var. Taraftarımızın beklentisi başarı. Fenerbahçe başarısız olunca 5 bin kişi gidiyor. Beşiktaş’ın şampiyonluğa oynamadığı zamanları biliyoruz. Taraftarımız ile birlikte neticeye gitmek için uğraşacağız. Rize`ye yakışan neyse onun için çalışacağız. Bizim hedefimiz çıkmak. Dayanacak gücümüz yok. Bir an önce üst lige çıkmamız lazım. Bu yapı ile bu yıl gidebiliriz ama seneye çok zor." şeklinde konuştu.

Takımın yapısının olduğu gibi korunacağına vurgu yapan Yardımcı, "Teknik kadro ile ilgili tasarrufumuz tamamen yüzde yüz devamı yönündedir. Hiçbir sorun ve sıkıntımız yok. Tamamen destek vereceğiz. Mevcut kadro ile tamamen devam edeceğiz. Metin başkanımızın görüşüne göre kadro yeterli ama hocamız ile görüşeceğiz. Hocamızın transfer isteyip istemediğini görüşeceğiz." dedi.

 

 

Rizehaber

ETİKETLER : Çaykur Rizespor Hasan Kemal Yardımcı Rize haber Güneysu haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur