HABER: MEVLÜT AK
Rize Amatör Liginin bitmesine bir hafta kala GüneysuUlucamisipor bu hafta Pazar deplasmanından aldığı üç puanla Play-off'u garantiledi.
Ligin 9. Haftası maçında Pazar Gençaslanlar Sk ile Güneysu Ulucamispor, Pazar Futbol sahasında karşılaştı, maçın ilk dakikasında takım kaptanı attığı golle Güneysu Ulucamispor 1-0
öne geçti. üstün oyunuyla maçı raht oynayan konuk takım Güneysu Ulucamispor maç sonunda sahadan 7-3 skorla galip ayrılan taraf oldu.
Maç sonrası yapılan açıklamalarda da görünüyorki Güneysu Ulucamispor hedefine koyduğu süper amatör ligine çıkmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Maç sonrası Açıklamalarda bulunan Güneysu Ulucamispor'un tecrübeli Teknik direktörü, Turgay Kenanoğlu “Güzel bir galibiyetti Oyuncularımı Kutluyorum, geriye Kalan 2 maçımızı Kazanıp Süper Amatör ‘e çıkmak istiyoruz “ dedi.
Tecrübeli File bekçisi Ali İmran Yıldız ise “ Farklı galibiyet için ve Play-off’a kaldığımız için mutluyuz.
Artık 180 dk Kaldı önce evinizdeki rakibimizi, Sonrasında ise Play-off deki rakibimizi yenip Süper Amatöre çıkmayı hedefliyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu.