Çayın ve Yağmurun Başkenti Rize’ nin ilk ofset ve vasıflı Gazetesi Zümrüt Rize 5 Mayıs 2025 Pazartesi günü 75 Yaşına girecek.
Haber: İlyas GÜR
05.05.1950’ de Rize Belediyesinin Merhum Başkanlarından Mustafa Ardal tarafından kurulan Zümrüt Rize Gazetesi, “Rize ve Rizelinin gözü, kulağı ve sesi” sloganıyla tam 74 yıldır yayınlanmaktadır.
Rize’ nin Amiral Gazetesi konumundaki Zümrüt Rize Gazetesi kendisine ait Modern ve Çağdaş konumundaki tesislerde basılıp yayımlanıyor.
Zümrüt Rize Gazetesinin İmtiyaz Sahipliğini Ali Gökay Bakoğlu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü Duygu Bakoğlu, Başyazarlığını İsmet Kösoğlu, Editörlüğünü Ömer Yılmaz, Spor Muhabirliğini Selim Serdar Denizalp yapıyor. Fahri Muhabirliklerini de İlyas Gür, B. Ali Kavalcı, Necati Dili, Dilek Onay Can ve Yasemin Özçelik yapıyor.