Çaykur Rizespor’ un Seçimli 94. Kongresi Cumartesi Yapılacak
Çaykur Rizespor'un 94. Kongresi 14 Haziran 2025 Cumartesi günü saat 11. 00'de Taşlıdere'deki tesislerinde yapılacak. Mevcut başkan İbrahim Turgut tek aday olarak yer alacak ve yeniden seçilmesi bekleniyor. Turgut'un listesinde yeni isimlerin olacağı düşünülüyor. Kulübün 953 üyesi, yıllık aidatlarını ödeyen üyeler oy kullanarak yeni yönetimi seçecek. Oy kullanma hakkı olan üye sayısının düşük olması ve bunun kamuoyuna açıklanmaması tepkilere yol açtı. Kongreye dair detaylı mesajların üyelerine gönderilmemesi de dikkati çekti.
Bu haber 2025-06-12 13:05:38 eklenmiş ve 267 kez görüntülenmiştir.
Çaykur Rizespor’ un Seçimli 94. Kongresi Cumartesi YapılacakMevcut Başkan İbrahim Turgut yeniden ve tek aday
Haber: Faik BAKOĞLU
Geride bıraktığımız 2024-25 sezonunu 49 puanla 9.sırada tamamlayan Çaykur Rizespor kulübü Derneğinin seçimli 94.Olağan Kongresi 14.06.2025 (Cumartesi) Saat 11.00 de Taşlıdere’ deki Tesislerinde çoğunluk aranmaksızın yapılacak.
Bu kongrede mevcut başkan İbrahim Turgut tek aday olarak katılması ve yeniden seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor26.06.2922 tarihinden itibaren Çaykur Rizespor’ un 36. Başkanı olan İbrahim Turgut’ un listesine birçok yeni isme yer vermesi bekleniyor. Toplam 953 üyesi bulunan Çaykur Rizespor’ un Kongresine yıllık aidatlarını yatıran üyeler oy kullanarak yeni yönetimi seçecek.
Çaykur Rizespor Gençlikspor Derneğinin Kongresinin yapıldığı gün A.Ş. de kendi bünyesinde seçim yapacak.
Yeşil- Mavililerde oy kullanma hakkı bulunan üyelerin sayısının çok düşük olduğu ve rakamında yetkililerce Kamuoyu’ açıklanmaması tepkilere neden olduğu öğrenildi. Üyelere Kongre için bu dakikaya kadar detaylı mesajlar gönderilmemesi de dikkat çekti.
Yorumlar
Diğer GÜNDEM haberleri