Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'ın Kurban Bayramı mesajı...

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap “Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Bu haber 2017-08-31 20:52:48 eklenmiş ve 902 kez görüntülenmiştir.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap “Kurban Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Millet olarak bizleri birbirimize yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Barışın, kardeşliğin, sevginin ve hoşgörünün insanlık ve toplum için ne denli önemli olduğunu bizlere hatırlatan bayramlarımız; umutları canlandıran, toplumsal barışı güçlendiren, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştiren özel günlerdir. Kaynağını toplumun dini, milli ve kültürel yaşantısından alır. Bu nedenle gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her alanına taşımalı, yaşayarak ve yaşatarak, daha güçlü hale getirmeliyiz.

Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, yüz yıllarca bir arada yaşama kültürüne ve müşterek insani değerlere ev sahipliği yapmıştır. Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Bu günlerde ülkemizin dört bir yanındaki insanlar birbirini sevgiyle ve sevinçle kucaklayacaklardır. Birbirimize ve ülkemize olan sevgimiz bu güzel günlerde daha da artacaktır.

Bu vesile ile bütün İslam âleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ederken, Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını diler ve bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim.”

ETİKETLER : Rize Belediyesi Reşat Kasap kurban bayramı Rize haber Güneysu haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur