
Güneysu Ulucamispor kulüp başkanı Mehmet Zahid Kandemir’in başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ve takım antrenörü Turgay Kenanoğlu, Güneysu belediyesi sosyal tesislerinde yaptıkları toplantıda önemli kararlar aldılar. Alınan kararlar arasında, takım kaptanlığına Ramazan Günay getirildi.
Ayrıca kulübün yönetin kurulu üye sayısı üç kişi artırıldı, bu kapsamda, Yıldız çiçekçilik sahibi Genç iş adamı Kerem Mamatioğlu, Ulucami mahallesinde sevilen simalarından Bülent Bayraktar ve Ziraat Mühendisi Serdar Gökçe, Güneysu Ulucami spor kulübü yeni yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladı.
Toplantının ardından başkan, Mehmet Zahid Kandemir “ Öncelikle aramıza yeni Katılan Arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyor, Yeni sezon için teknik heyet ve takımımıza güveniyorum, Futbol severlere güzel bir sezon izletmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz takımıza güvenin ve destekleyin” dedi.