Rize'de 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni Yapıldı...

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı açılış programı, okulların açıldığı ilk gün olan 18 Eylül 2017 tarihinde Çay İlkokulunda, il protokolünün katılımıyla gerçekleşti.
Bu haber 2017-09-18 23:29:25 eklenmiş ve 733 kez görüntülenmiştir.

Programın açılış konuşmasını Rize İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi YILMAZ yaptı. Rize’de 283 okulda yaklaşık 57000 örgün eğitim öğrencisi ve 4700 öğretmenin bugün ders başı yapacağını söyledi. Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üretilen ve yürütülen bütün projelerde ülkemizi bir adım daha ileriye götürmeyi hedeflediklerini de ifade eden YILMAZ, Rize’nin bilgi çağının gerektirdiği her türlü fiziksel ve teknolojik donanıma sahip bir şehir olma yolunda hızla ilerlediğini de sözlerine ekledi.

 

 Daha sonra kürsüye Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ çıktı.  İçinde bulunduğumuz bilgi çağında dünyayı takip edebilmek ve milletçe varlığımızı hissettirebilmek için eğitim öğretimi hayatımızın en önemli hususu olarak görmemiz gerektiğine vurgu yapan Erdoğan BEKTAŞ, bilginin günden güne katlanarak çoğaldığı günümüz dünyasında, eğitim kurumlarımızın ve eğitimcilerimizin üzerine daha büyük görev ve sorumlulukların düştüğünü söyledi. Çay İlkokulu öğrencileri tarafından şiirlerin okunması, folklor gösterisinin yapılması, okula yeni başlayan okulöncesi ve 1. sınıf öğrencilerine çiçek takdimi ile devam eden program, protokol mensuplarının sınıflara girerek okula yeni başlayan öğrencilere sohbet etmesinin ardından sona erdi.

 

http://rize.meb.gov.tr/www/2017-2018-egitim-ogretim-yili-acilis-toreni-yapildi/icerik/1759?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

ETİKETLER : Rize 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur