
Programa; İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Münir Karaloğlu, Valimiz Sayın İhsan Selim Baydaş, Danıştay Üyesi İbrahim Er, Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Temurci, Çayeli Kaymakamı Sertaç Kırçuval, AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, TMF Başkanı Mehmet Sadık Vefa, sporcular ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Rize Valiliği ve Türkiye Motosiklet Federasyonu iş birliğinde düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası, 8–9 Kasım 2025 tarihlerinde Senoz Vadisi’nin zorlu ve bir o kadar da büyüleyici parkurlarında gerçekleştirilecek.
Yarışmanın İkinci etabı ise 9 Kasım Pazar günü Senoz vadisi Uzundere köyünde 10:30 – 16:00 arasında gerçekleşecek.
Bu önemli organizasyon, Rize’nin spor turizmi vizyonuna güçlü bir ivme kazandıracak, bölgenin tanıtımına ve turizm potansiyeline önemli katkılar sunacak.