İl Başkanı Saltuk Deniz, konuşmasında örgütlerin düzenli değerlendirme toplantılarıyla daha güçlü bir çalışma zemini oluşturduğunu belirterek “Rize’de ortak akılla ilerleyeceğiz” ifadesini kullandı. Deniz, önümüzdeki dönemde hem merkezde hem de genel anlamda daha görünür ve etkili bir saha çalışması yürütüleceğini kaydetti.
Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu da ilçede sürdürülen faaliyetler hakkında bilgi vererek mahalle yapılanmaları, vatandaş temasları ve planlanan programlar üzerine değerlendirmelerde bulundu. Topaloğlu, çalışmaların genişleyerek devam edeceğini ifade etti.
Toplantıda katılımcılar, merkez ilçeye dair sorunlar, iletişim stratejisi ve gelecek planlaması konusunda görüşlerini paylaştı.
Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından tamamlandı.