
3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Külünk ve şube müdürleri Güneysu İlkokulu ile Borsa İstanbul Ortaokulunu ziyaret ederek özel eğitim öğrencilerinin etkinliklerine katıldı.
Güneysu’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Külünk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hikmet Şahin ve Oğuz Çelik, Güneysu İlkokulu ve Borsa İstanbul Ortaokulunu ziyaret ederek özel eğitim öğrencilerinin hazırladığı etkinliklere katıldı.
Ziyaret sırasında özel eğitim öğrencileri tarafından gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler, öğrencilerin heyecanına ve sevincine ortak olundu. Programda farkındalık, sevgi ve dayanışmanın önemi bir kez daha vurgulandı.
Yetkililer, bu anlamlı günde emek veren tüm özel eğitim öğrencilerine ve sorumlu öğretmenlere teşekkür ederek, engelli bireylerin toplumda daha görünür ve aktif olmalarının önemine dikkat çekti.
