
AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, ÇAYKUR’un mevsimlik işçi alımlarında yapılan yeni düzenlemenin amacının, halihazırda esnaf olarak çalışan veya başka işlerde geliri bulunan kişiler yerine, gerçekten işsiz olan vatandaşlara iş imkânı sağlamak olduğunu söyledi. İl Başkanı Katmer, beraberindeki il yöneticileriyle birlikte kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltılı toplantıda, ÇAYKUR alımlarıyla ilgili yöneltilen soruları yanıtladı.
Göreve geldikleri dönemde bu süreçte “yeni bir başlangıç” yaptıklarını belirten Katmer, eski sistemde bazı esnaf gruplarının (kuaför, manav, market ortağı, aşçıbaşı vb.) ÇAYKUR’a girip kendi yerine başka birini gönderdiğini, maaşın bir kısmını da o kişiye verdiğini anlattı.
Bu durumun hem adaletsiz olduğunu hem de işsiz vatandaşların hakkını elinden aldığını vurgulayan Katmer, yeni düzenlemeyle birlikte geliri olanların değil, gerçekten iş arayan ve hiçbir işi olmayan vatandaşların önceliklendirileceğini ifade etti. Katmer, sürecin artık daha şeffaf, daha hakkaniyetli ve toplumda karşılığı olan bir yapıya kavuşturulduğunu dile getirdi.
2002 DE ERDOĞAN RİZELİ YE VERDİĞİ SÖZÜ
1 EKMEK 400 GRM Dİ
1 KGR ÇAY LA 4 EKMEK ALİYORDUK.
6 EKMEK TİR HAKKINIZ
BEN DE ALLAHTAN KORKUSU VARDİR SİZİN HAKKINIZ
6 EKMEK 1 KGR ÇAY PARASİ İLE ALACAKSINIZ
ÇAYDA KOTA MOTA Yİ YOK EDECEĞİM
ÇAYDAN TABAN FİYATİ KALDİRDİM MÜJDE VERMEYE GELDİ BEN ÖZEL SEKTÖRE MÜJDE Yİ VERİN BİZE KARA HABER DİR SÖYLEDİM
GÜZEL ANLATTİM YAMIZDAKILER DE DESTEK VERDİ
ERDOĞAN YORUM YOKTUR
İL İLÇE BAŞKANLARİ DE YANIMDAYDI HERKES KORKTU SUSTU
BÖŞ KONUŞMASİ YAPIYORSUN UZ
ÇAY EKİMİ DİKİMİNİ YASAK ETTİ ERDOĞAN
2000 YİLİNDA ÇAYDA TEŞVİK PARASİ İLE 400 GRM Dİ EKMEK BİR EKMEK ALİNİYOR DU
BÖŞ KONUŞMASİ YAPMA TASVİYEM
RİZEDE HÖRÖZ TEKTİR
SEN KİMSİN