Kemalpaşa Halkı, Çaykur Çay Fabrikası Müdürü Ömer Özdemir’e Sahip Çıkıyor

Çaykur Kemalpaşa Çay Fabrikası Müdürü Ömer Özdemir’e yönelik itibar suikastı girişimlerine karşı halk tek yürek oldu. “Bizim müdürümüz, bizim değerimiz” diyerek sahiplenme mesajı verildi.
Bu haber 2026-01-13 23:02:32 eklenmiş ve 138 kez görüntülenmiştir.

Bazı sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımda engelli bir kardeşimizin Çaykur Genel Müdürü sayın Yusuf Ziya Alim’e heyecandan söylediği bir kaç söz üzerinden algı operasyonu yapılmaya çalışılmıştır. Bu olayla ilgili engelli kardeşimiz kendisinin o an karşısında kalabalık bir kitle olduğunu bu yüzden heyecanlandığını ve bu yüzden o konuşmayı yaptığını yineledi.

 Bu konular bir yere dursun, Kemalpaşa Çay Fabrikası müdürü Ömer ÖZDEMİR ile ilgili yaptığımız detaylı araştırmada, fabrika içerisinde işçiyle ikili ilişkilerinin çok iyi olduğu, fabrika içerisinde huzurlu bir çalışma ortamını sağladığı, fabrikaya giden her üreticiyle bire bir ilgilenilmesini sağlaması ve aynı zamanda Kemalpaşa halkı tarafından çok sevilen biri olduğu fabrikada çalışan işçiler ve üreticiler tarafından bizlere aktarılmıştır.

 Ayrıca bir kurumda çalışan memurun ve müdürün kendi kurumunun genel müdürünü övmesi de çok doğal ve mantıklı bir durumdur. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, genel müdür olduktan sonra ödemelerin gecikmemesi Çaykur’un sürekli kar açıkladığı da biliniyor. Bunlara karşın bu düzenin parçası olmaktan gurur duyan tüm Çaykur işçiside çalıştığı kurumun bünyesinde bulunmaktan onur duyuyor.

 Tüm bu anlatılanlara göre Kemalpaşalı halk Çaykur’un ve bölgemizin kalkınması için Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya ÂLİM ve Kemalpaşa Çay Fabrikası Ömer Özdemir’e sahip çıkıyor.

ETİKETLER : Kemalpaşa Halkı Çaykur Çay Fabrikası Müdürü Ömer Özdemir’e Sahip Çıkıyor
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Asayiş haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -

Güneysu53.com -  Güncel Haber, Rize haberleri, Artvin, Rize,  Trabzon, manşet haber, Giresun, gerçek haber, Ordu, Samsun, spor, siyaset, anlık haber, doğru haber, ilkeli haber, ajans haber, spot haber,
© Copyright 2026 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur