Orhan Naci Ak’tan Rize Boğaz Ortaokulu’na Anlamlı Ziyaret

Rize’nin değerli eğitimcilerinden, yazar ve şair Orhan Naci Ak, Milli Eğitim’de uzun yıllar görev yapan Emekli Genel Müdür Rasım Çelik ile birlikte Rize Boğaz Ortaokulu Müdürü Kadem Bakırcı’yı ziyaret etti.
Bu haber 2026-03-03 22:19:59 eklenmiş ve 68 kez görüntülenmiştir.

Ziyarette, seçmeli Kur’an-ı Kerim dersinin 5. sınıf öğrencilerinin tamamını kapsayacak şekilde uygulandığı ve öğrencilerin yüzde doksanının Kur’an-ı Kerim’i Arap harfleriyle okumayı öğrendiği belirtildi. Bu uygulamanın öğrencilerin manevi gelişimine önemli katkı sağladığı ifade edildi.

Okulda ayrıca her akşam sınıflar bazında velilerle düzenlenen iftar buluşmalarının, aile-okul işbirliğini güçlendiren anlamlı bir etkinlik olduğu vurgulandı.

Orhan Naci Ak, ziyaretin sonunda okul müdürü Kadem Bakırcı ve Din Dersi öğretmeni Rasım Gül’ü gönülden tebrik ederek sevgilerini ve takdirlerini sundu.

 

ETİKETLER : Orhan Naci Ak’tan Rize Boğaz Ortaokulu’na Anlamlı Ziyaret
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -

Güneysu53.com -  Güncel Haber, Rize haberleri, Artvin, Rize,  Trabzon, manşet haber, Giresun, gerçek haber, Ordu, Samsun, spor, siyaset, anlık haber, doğru haber, ilkeli haber, ajans haber, spot haber,
© Copyright 2026 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur