
İYİ Parti Rize Teşkilat Başkanı Ahmet Feyiz, Ardeşen İlçe binasında tüm ilçe başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen kapsamlı istişare toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.
Feyiz, toplantıda yalnızca teşkilat çalışmalarını değil, doğrudan hemşehrilerin hayatına dokunan sorunları da masaya yatırdıklarını belirterek şunları söyledi:
“Bölgemizin can damarı olan çay tarımında maliyet artışlarını, gübre fiyatlarını ve üreticimizin hak ettiği değeri alması için atılması gereken adımları enine boyuna değerlendirdik. Ardeşen ve çevre ilçelerimizdeki esnaflarımızın beklentilerini, ekonomik daralmanın bölge insanımız üzerindeki etkilerini ve partimizin bu konudaki somut çözüm önerilerini konuştuk.” Toplantıda ayrıca gençlik ve kadın kollarının yeni dönem faaliyet programlarının karara bağlandığını ifade eden Feyiz, teşkilatların her geçen gün güçlendiğini vurguladı.
“Bizler; dürüstlükten, dik duruşumuzdan ve milletimize olan sorumluluğumuzdan asla ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. Şunu biliyoruz ki; Rize’nin ve Türkiye’nin derdi bizim derdimizdir.”
Feyiz, gösterdikleri nezaketli ev sahipliği için Ardeşen İlçe Başkanı ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek açıklamasını tamamladı.