
Haber: Yasemin ÖZÇELİK
Aile bütçesine katkı sağlamak amacıyla bu mesleğe adım attığını belirten Paliç, taksiciliği severek yaptığını dile getirdi. Araç kullanmaya olan ilgisinin bu kararda etkili olduğunu ifade eden Paliç, özellikle kadın yolcular tarafından yoğun ilgi gördüğünü söyledi.
“Yaklaşık 5 aydır taksicilik yapıyorum. Çocuklarıma bakmak, aileme destek olmak için bu işe başladım” diyen Paliç, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Araba sürmeyi sevdiğim için bu meslek bana zor gelmiyor. Aksine keyif alıyorum. Kadınların daha çok tercih ettiği bir hizmet haline geldi. Beni görenler önce şaşırıyor ama sonrasında sürekli arayan müşterilerim oluyor.”
10 yıllık ehliyet sahibi olduğunu vurgulayan Paliç, mesleğin sanıldığı kadar zor olmadığını belirterek, “Zorluk yaşamadım. Sevdiğiniz işi yaptığınızda her şey daha kolay oluyor” dedi.
Sabah saat 08.00’den akşam 19.00’a kadar durakta görev yaptığını söyleyen Paliç, yaz aylarında çalışma saatlerinin daha da uzayabileceğini ifade etti. Çevresinden aldığı destekten memnun olduğunu dile getiren Paliç, “Çok güzel tepkiler aldım. Herkes tebrik etti. Bu işin kadını erkeği olmaz. Ben de bunu gösterdiğimi düşünüyorum” diye konuştu.
Kadınların her alanda var olabileceğine dikkat çeken Paliç, kendisini bu meslek sayesinde daha güçlü hissettiğini belirtti. Müşterilerine de destekleri için teşekkür eden Paliç, azmi ve kararlılığıyla birçok kadına ilham olmaya devam ediyor. (TAKSİCİ HAVVA PALİÇE ULAŞMAK İÇİN TEL: 90 533 456 58 73)