Saadet Partisi Rize Teşkilatı Kalkandere’de Halkla Buluştu

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, Kalkandere İlçe Başkanı Yusuf Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kalkandere'de ziyaretlerde bulundular.
Bu haber 2026-05-02 02:05:52 eklenmiş ve 46 kez görüntülenmiştir.

"Kalkandere'miz bereketli topraklara sahip. Ama bu bereketin kıymeti bilinmiyor. Üretim desteklenmiyor. Gençlerimiz büyük şehirlere göç etmek zorunda kalıyor. Biz buna razı değiliz. Biz diyoruz ki; her ilçe kendi kendine yetebilmeli, üretim yerinde desteklenmeli, insanımız doğduğu yerde doyabilmelidir." diyen Kaçar, "Bunun yolu bellidir: Adil Düzen! Faize dayalı değil, üretime dayalı bir ekonomi. İsrafa değil, paylaşmaya dayalı bir anlayış. Ayrışmaya değil, kardeşliğe dayalı bir siyaset." dedi.

 "Biz kimsenin düşmanı değiliz. Ama yanlışın karşısında da susmayız. Çünkü biz biliyoruz ki susan dilsiz şeytandır." diyen Saadet Partisi Kalkandere İlçe Başkanı Yusuf Korkmaz, "Onun için açıkça ifade ediyorum: Bu millet yeniden ayağa kalkacaktır. Bu millet yeniden güçlü olacaktır. Ve bu ancak Milli Görüş ile olacaktır! Sizlerin desteğiyle, sizlerin duasıyla inşallah o günleri hep birlikte göreceğiz." diye ekledi.

ETİKETLER : Saadet Partisi Rize Teşkilatı Kalkandere’de Halkla Buluştu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Asayiş haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -

Güneysu53.com -  Güncel Haber, Rize haberleri, Artvin, Rize,  Trabzon, manşet haber, Giresun, gerçek haber, Ordu, Samsun, spor, siyaset, anlık haber, doğru haber, ilkeli haber, ajans haber, spot haber,
© Copyright 2026 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur