Okulumun Kardeş Camisi Projesi İçin Protokol İmzalandı...

Rize İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rize İktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği arasında "Okulumun Kardeş Camisi Projesi" protokolü imzalandı.
Bu haber 2017-11-29 12:24:27 eklenmiş ve 747 kez görüntülenmiştir.

İl Müftülüğü'nde düzenlenen protokol imza törenine, İl Müftüsü İsmail Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz ve Rize İktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği (RİSEDER ) Başkanı Bülent Akbulut ve diğer davetliler katıldı.

İl Müftümüz İsmail Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Rize İktisadi Sosyal Çalışmalar ve Eğitim Derneği arasında güzel bir protokol imzalandıklarını söyledi.

Rize'de cami merkezli 4-6 yaş kurslarının çok ilerleme kaydettiğini ifade eden Yalçın, "Talepler çok ama biz karşılayamıyoruz. Şu an 78 sınıfımız ve bin 60 öğrencimiz var. Bu çok büyük bir potansiyel. Rize halkının dini yönden çok güzel düşünceleri var" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz ise, çok güzel bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, "Buna ihtiyacımız vardı. Bugün bunun mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah birlikte başaracağız. Bu memlekete hizmet için biz elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bu bizim görevimiz. Bu çocuklarımızın hizmetkârıyız" diye konuştu.

RİSEDER Başkanı Akbulut da, "İlimizde bulunan tüm okul ve camiler arasında iletişim ve sevgi bağını güçlendirerek sosyal ve eğitsel çalışmalar yapılmasını amaçlamaktayız. Tamamıyla sevgi temelli bir eğitim anlayışına sahip olan 'Okulumun Kardeş Camisi Projesi' ile okullarla camiler arasında bir iletişim kuracaktır" ifadelerini kullandı.

kaynak :rize.diyanet.gov.tr

ETİKETLER : Rize İl Müftülüğü Kardeş Camisi Projesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur