RİZE KAMU-SEN’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ...

Kamu-Sen Rize İl Temsilciliğinin temayül yoklaması 11.02.2018 tarihinde yapıldı
Bu haber 2018-01-16 23:49:25 eklenmiş ve 635 kez görüntülenmiştir.

Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı Sendikaların Şube Başkanları, İl Temsilcileri ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, 2018-2019 dönemi için Türk Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı Murat KÖSEOĞLU oy birliği ile Kamu-Sen Rize İl Temsilciliğine seçildi. Kamu-Sen İl Temsilciliği görevini yürüten Türk Sağlık-Sen Başkanı Rıfat TERZİ’ den görevi devralan Murat KOSOĞLU, burada konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Murat KÖSEOĞLU konuşmasında: “Şahsımı İl Temsilciliği görevine layık gören bütün Şube Başkanı, İl Temsilcisi ve Sendika Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bana verilen vazifenin kutsallığı ve öneminin bilincindeyim. Bu Bayrağı aldığım yerden daha ileriye taşıyacağıma kimsenin şüphesi olmasın. Biz Kamu-Sen ailesi olarak yapacağımız çalışmalarla daha da büyüyeceğiz. Başarı benim değil hepimizin olacaktır.” dedi. Köseoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Hiç kimseye yandaş ve payanda olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Biz, ideolojisi kamu çalışanlarının sorunları olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Yapılan yanlışları dile getirirken ilkem, hukuksuzluk yapılmasına, adam kayırılmasına engel olmak olacaktır.

Makamların kişilere göre değil, yazılı kurallara göre, hukuka göre doldurulması ve kurumların da hukuk kurallarına göre yönetilmesini savunmaya çalışacağım. Elbette ki bu süreçte çeşitli engellemelerle mücadele etmek zorunda da kalacağız. Ancak yaptığı işe inanan, kararlı insanlar olarak, bu engelleri koyanların hesaplarını boşa çıkartacağız.

Her konuda Kamu Çalışanlarının sesi, umudu, gücü olacağız. Fikir emekçilerinin onurlu ve güvenli bir geleceğe sahip olabilmeleri için bunu başarmak zorundayız.” Toplantıya katılan temsilcilerin ortak vurgusu da, “Onurlu Gelecek İlkeli Duruştan Geçer!” oldu.

ETİKETLER : RİZE KAMU-SEN Türk Sağlık-Sen Murat KOSOĞLU Rıfat TERZİ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur