Rize Kamu-Sen’den siyasi partilere ziyaret...

Kamu-Sen’e bağlı sendikalar, şube genel kurullarını tamamladıktan sonra, Rize’deki siyasi partileri ziyaret ettiler
Bu haber 2018-01-28 20:52:50 eklenmiş ve 671 kez görüntülenmiştir.

Kamu-Sen’e bağlı sendikalar, şube genel kurullarını tamamladıktan sonra, memur sorunları ve çözüm yolları konusunda bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla Rize’deki siyasi partileri ziyaret ettiler.

Bu çerçevede Kamu-Sen il temsilcisi ve Türk eğitim-Sen şube başkanı Murat Köseoğlu beraberinde Türk Büro-Sen şube başkanı İbrahim Hacımustafaoğlu, Türk Enerji-Sen şube başkanı Kahraman Uzunalioğlu,Türk Sağlık-Sen şube başkanı Yaşar Türüt, Türk Tarim Orman-Sen il temsilcisi Haluk Armağan,Türk kültür Sanat-Sen il temsilcisi Kemal Cevahir ve Türk Yerel Hizmet-Sen il temsilcisi Zekeriya Salep sırası ile CHP, MHP, İYİ PARTİ ve SAADET PARTİSİ il başkanlıkları ziyaret ettiler.

Çok olumlu geçen ve ilgi ile karşılanan ziyaretlerdeki görüşmelerde Kamu-Sen yetkilileri: Hakkı tutup kaldırma mücadelesi verdiklerini, temel ilkelerinin hukukun üstünlüğü, adalet ve demokrasi olduğunu, vatandaş memnuniyeti odaklı, etkili ve verimli bir kamu hizmetinin sunumu için çalışanlar arasında huzursuzluğa sebep olan ayırımcılığın yapılmaması gerektiğini, kesinlikle görevlendirmelerde liyakat, ehliyet, bilgi ve birikimin esas alınması gerektiğini vurguladılar.

Çalışanların sorunlarının çözüm yerinin siyaset kurumu ve milletin meclisi olduğu, bunun için diyalogların daha sık ve geliştirilerek devam etmesi konusunda fikir birliğine varıldı. Kamu-Sen il temsilcisi Murat Köseoğlu, gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı partilerin il başkanlarının şahsında, yönetim kurulu üyelerine memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ifade etti. Ayrıca bilgilendirme ziyaretlerinin, randevu talep edilen AKP ile devam edileceği belirtildi.

ETİKETLER : Rize Kamu-Sen siyasi parti CHP MHP İYİ PARTİ SP
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur