Rize - Güneysu’dan Özel Harekat Polisleri Afrin’e Dualarla Uğurlandı…

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı içinRize Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğünde Görevli 22 Personel Güneysu Özel Harekat Grup Amirliği Binasından Dualarla Meskun Mahal Operasyonlarına Destek Vermek Üzere Afrin'e Uğurlandı.
Bu haber 2018-03-12 19:33:54 eklenmiş ve 958 kez görüntülenmiştir.

Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı için, Rize Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğünde Görevli 22 özel harekat polisi  Güneysu Özel Harekat Grup Amirliği Binasından Dualarla Meskun Mahal Operasyonlarına Destek Vermek Üzere Afrin'e Uğurlandı.

 

Törene özel harekat polisleri ve yakınları, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Güneysu Kaymakamı Davut Düzgün,İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Vali Erdoğan Bektaş, yüreklerinin bir tarafının Afrin diye attığını belirterek kime sorulsa Afrin'e gitmek isteyeceğini söyledi. Böyle bir millete sahip olduklarını ifade eden Vali Bektaş, "Bizim milletimizin böyle bir özelliği var. Bizim milletimiz çok farklı. Biz bu yüzden başarılı oluyoruz. Afrin'de milletin çocukları başarılı operasyonlara imza atıyor. Zor bir coğrafyada yıllardır hazırlanan tüneller, barikatlar ve tuzakları aşarak adım adım Afrin'e ilerliyorlar" diyerek asker ve polislere başarılar diledi.

Kurban kesimi ve dua edilmesinin ardından 22 özel harekat polisi yakınları ile vedalaştı. Duygusal anların yaşandığı veda sırasında bazı polis eş ve çocuklarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Aileleri ile vedalaşan polisler oluşturulan konvoy eşliğinde yola çıktı.

 

 

ETİKETLER : Güneysu özel harekat Polis Rize Afrin
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur