Yoğun devlet programı ve Ankara’daki çalışmalarına kısa bir ara verecek olan Erdoğan’ın, herhangi bir değişiklik olmaması halinde 19 Mart Perşembe günü Rize’ye gelmesi bekleniyor. Bayram süresince Rize’de kalması planlanan Cumhurbaşkanı’nın memleketinde hem dinlenmesi hem de hemşehrileriyle bir araya gelmesi öngörülüyor.
Güneysu’da Bayram Namazı Kılacak
Erdoğan’ın bayram namazını Güneysu ilçesinde kılması planlanıyor. Bu ziyaret, hem yerel halkla buluşma hem de manevi bir atmosferde bayramlaşma fırsatı sunacak.
Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi’nin Açılışı Yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum annesinin adını taşıyan Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirecek. Hastanenin açılışıyla bölgede sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Rize Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi açılış töreni gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, memleketi Rize'nin Güneysu ilçesindeki konutundan çıkarak Güneysu Merkez Camisi'ne geçti. Camiye girerken vatandaşları selamlay
Muhammet Kaçar, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, kardeşlik ve dayanışma vurgusu yaptı.
Başkan ÖZER “Rahmetiyle bizleri kucaklayan, şefkatiyle bizi bir araya toplayan on bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak, sevinç, neşe ve kar
Kuruluşunun 20. yıl dönümü dolayısıyla Üniversitede kutlama programı düzenlendi.
Saadet Partisi Rize İl Başkanı Muhammet Kaçar, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı'nı geçirmek ve bazı programlara katılmak üzere memleketi Rize'nin Güneysu ilçesine geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Rize’ye geldi. Rize-Artvin Havalimanı’nda devlet protokolü tarafından karşıl
Çanakkale Zaferi’nin 111. yıl dönümü dolayısıyla Güneysu’da düzenlenen törende şehitlerimizin aziz hatırasına duyulan minnet bir kez daha vurgulandı.
14 Mart Tıp Bayramı kapsamında İstanbul’da düzenlenen programda, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi sağlık çalışanlarından, Prof. Dr. Ahmet Pergel “Yıl